Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
 
8) Aquarius

Dönem: Sezon Ortası

‘Event series’ formatında hazırlanmış bir dizi; sezonu 13 bölüm sürecek. Dizinin yaratıcısı John McNamara, çeşitli dizilerde birkaç bölümlük yazarlık veya yapımcılık yapmış birisi.

Fragman: Henüz yok.

Konu: Yıllardan 1967. İlaç deneylerinin, nikahsız birlikte yaşamaların ve Vietnam Savaşı’nın toplumun parçası olduğu bir dönem. Saygın bir avukatın kızı kayboluyor ve Los Angeles polisinden Çavuş Sam Hodiak (David Duchovny) de davaya atanıyor. Yanına da ortak olarak Brian Shafe (Grey Damon) veriliyor. İkili, araştırmalarına devam ederken kendilerini Charles Manson’ın (Gethin Anthony) karşısında buluyorlar, ki dönem kendisinin tam da aktifleşmeye başladığı bir zaman. Böylece polis teşkilatı ve onun arasında kedi-fare oyunu başlamış oluyor.

Not: Charles Manson, sorunlu ve içeri çıkıp durduğu bir çocukluk-gençlik geçirmiş birisi ve 1967 zamanı çevresine bir tarikat misali bir grup toplamaya başlar. Çoğu kadınlardan oluşan bu grubun yaşadığı bir çiftlik de vardı. Manson’ın yönlendirmeleriyle bir süre sonra takipçileri cinayet işlemeye, hatta aile katliamı bile yapmaya başlıyorlar. Grup 1971’de yakayı ele veriyor ve tam bilinmese de tahminlere göre 35 kişiyi öldürmüşler.

Kişisel Yorum: Ben bunu güzel bir açılış reytingi olursa kesin izlerim. Charles Manson manyağının hikâyesine ilgim de vardır; zira bir The Following çıkmadıkça bence sorun da olmaz. Aynı onun gibi bunun kadrosu da ilgi çekici. ‘Event series’ tarzında olması hikâyeyi de sündürmez üstelik. Fragmanı beklemelerdeyim.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER