Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
16) One Big Happy

Dönem: Sezon Ortası

Kahkaha efektli bir komedi dizisi olacak. Dizinin yapımcılarından birisi Ellen Degeneres ve senaristliği Ellen ve 2 Broke Girls’te çalışmış Liz Feldman yapıyor.

Fragman: Henüz yok.

Konu: Lizzy (Elisha Cultbert) ve Luke (Nick Zano) birbirlerinin en iyi arkadaşlarıdır. İkisinin de ailesinin boşanması ikisini birbirine yaklaştırmıştır ve ondan beridir yan yanalardır. İkisi de hala bekârken, bir gün bebek sahibi olmaya karar verirler. Lezbiyen Lizzy ve heteroseksüel Luke hastane üzerinden de uygulamaya koyulurlar. Bu sıralarda Luke, birkaç gün sonra İngiltere’ye dönecek olan Puredence (Kelly Brook) ile tanışır. Luke ve Lizzy’nin pek sevmediği Prudence, kızın kalan vaktinde birlikte zaman geçirmeye başlarlar.

İşte, tam Lizzy hamile olduğu haberini almışken Luke da Prudence ile evlendiklerinin haberini vermesin mi?. Buyurun farklı türden, yeni bir aileye…

Kişisel Yorum: İki sezon önce bu sefer Ryan Murphy’nin hazırladığı iki eşcinsel erkeğin bir kadınla ücret karşılığı anlaşıp tüp bebekle çocuk sahibi olmaları üzerine, yine NBC’de The New Normalyayınlanmıştı. Bir sezon sürse de reyting gidişatından senarist durumu çakıp güzel bir son hazırladıydı diziye. Bir an o aklıma geldi ama belli olmaz, belki bu seferki daha ilgi çekici olur.

Nasıl o dizi ‘kendisine bağlamıyor ama izliyorsun işte’ özelliğine sahiptiyse, ben bundan da aynı şeyi bekliyorum. İyi bir başlangıç reytingiyle ilk bölümü denenebilir.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER