Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
11) Allegiance

Dönem: Sezon Ortası

İsrail’den ithal hazırlanan dizinin arkasındaki isim, Oceans 12 ve The Adjustment Bureau filmlerinin senaryo yazarlığıyla adı bilinen George Nolfi.

Fragman: Henüz yok.

Konu: Eski savaş kahramanı Alex O’Connor, Rus ilişkileri konusunda uzmanlaşmış yeni işi CIA’de analistlik yapan birisidir. Şok edici bir şekilde öğrenir ki sevgili birbirine çok bağlı anne ve babası eskiden Rus ajanlarıdır ve Kremlin, onları yeniden göreve çağırmaktadır. Ortada Amerika’yı çok zor bir durumda bırakacak terörist bir plan vardır.

Katya (Hope Davis) yıllar öncesinde KGB adına bir Rus ajanı olarak çalışmıştır ve Amerikalı bir iş adamı olan Mark’ı (Scott Cohen) casusa çevirmesi görevi verilmiştir. İkisi bu arada aşık olmuşlardır ve Rusya, ileride gerek olmaları durumunda kullanılacakları şartıyla evlenmelerine izin vermiştir. Sessiz geçen yılların ardından, her şeyin unutulduğu sanılsa da artık o zaman gelmiştir ve yeni görevleri, kendi oğullarını bir casusa çevirmektir.

Kişisel Yorum: Ben bu diziyi FX’in The Americans dizisine benzettim. Ama güzel olan şu ki, onu ağır bulduğumdan devam edemeyerek bırakmıştım; bu dizi ise ulusal kanalların hafif tarzından dolayı daha bir denenesi duruyor. Aile karmaşalarını da seven biri olarak, kadrosu da ilgi çekici durduğundan deneyeceğim. Tek isteğim Amerikan milliyetçiliği kısmını dozunda kullanmaları.

Bence siz de en azından çıktığında fragmanına bir şans verin.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER