Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
 
12) Heroes: Reborn

Dönem: Sezon Ortası

NBC’nin dört sezon sürüp 2010 yılında iptal olan Heroes dizisi malumunuz. Kanal, geçen yılların ardından isminden de anlaşılacağı üzere diziyi geri döndürmeye karar verdi. Mini dizi özelliğindeki yapımın sezonu 13 bölüm sürecek.

Dizinin arkasında Heroes’u hazırlayan Tim Kring yine olacak. Yeni karakterlerle birlikte yeni bir hikâyenin izleneceği söylenen dizide, şimdiye kadar gelen haberlere göre eski karakterlerden Noah Bennett’i canlandıran Jack Coleman da geri dönecek. Diğerlerinden ne kadarının döneceği tam olarak belli değil…

(Milo Ventimiglia yeni dizilerden The Whispers’ın kadrosunda. Hayden Panettiere hali hazırdaNashville’de oynuyor. Masi Oka Hawaii-Five-O’da oynuyor. Sendhil Ramamurthy de Beauty and the Beast’te mesela.)

Fragman: Henüz yok.

Kişisel Yorum: O zamanlar devam eden “Heroes vs.Lost” kapışmasında ben tercih hakkını Lost’tan yana kullanan ve Heroes’u denemeyip uzak kalan biriyim. Zaten hikâyenin iptali görmesi ve son sezon zamanında yediği küfürleri de düşünürsek, pişman olduğum bir karar da olmadı. (Lost’un finali de buna dahil.) Ama birkaç sezon sürüp de ucu açık kalan dizilere, izlemiyor bile olsam biraz üzüldüğüm doğru. O nedenle son isteyenlere,Heroes’u özleyenlere hayırlı olsun deyip sahneden çekileyim en iyisi.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER