Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
6) Marry Me

Dönem: Sonbahar

Başlangıç: 14 Ekim Salı, ikinci yayın gününde The Voice’un arkasından

Konu: Annie (Casey Wilson) ve Jake (Ken Marino) altı yıldır sevgilidirler ve duygularını ifade etmekte zorlanan Jake sonunda cesareti toplayıp malum soruyu sormaya karar vermiştir. İkili birlikte çıktıkları kısa ama güzel tatilden dönüşte tam teklif edecekken Annie farkında olmaksızın Jake’in işi yavaştan almasından konu açar ve Jake’in elindeki yüzüğü geç fark edince ortaya tuhaf bir durum çıkar.

Bunu telafi etmek için Jake’in iş yerine gidip bu sefer teklifi kendisi yapar. Ama o sırada patronu tatile gitmek için kendisine yalan söylendiğini anlayarak Jake’i kovar. İkili bu tarz durumların içinde kaybolmaya başlamışken ve hayat da akmaya devam ederken, işin doğrusu için doğru bir yer, zaman arayışı içine girerler.

Kişisel Yorum: Yanlış bilmiyorsam eğer, şu zamana kadar rakipleri kim olursa olsun, The Voice’un arkasından yayınlanan komedi ya da drama dizilerinden hiçbirisi sezon sonunda iptali görmedi. Dolayısıyla bir şekilde yürür bence. Hatta konu ve fragmanı ilgisini çekenler için iyi bir iş de çıkabilir; zira Happy Endings’in bitişinin birçok kişinin içinde bir yara olması durumu da var.

Ama şöyle bir durum da var ki bunların hiçbirinin benim açımdan bir anlamı yok. Tutsun tabii ama ben izlemesem de olur.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER