Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
 
17) Unbreakable Kimmy Schmidt

Dönem: Sezon Ortası

30 Rock’ın arkasında birlikte çalışmış iki isim olan Tina Fey ve Robert Carlock’un hazırladığı, 13 bölüm sezonu olacak bir komedi dizisi. Kahkaha efektsiz olacak ve başlangıcı için Bahar 2015 deniyor.

Fragman: Henüz yok.

Konu: 15 yıl boyunca bir tarikatın içinde yaşayan Kimmy (Ellie Kemper), üç başka kadınla birlikte kurtarıldıktan ve bu durum bir de ünlü ‘Today’ şovda gündeme geldikten sonra yeni bir hayata başlar. Indiana’ya doğru otobüsle giderken bir anda fikir değiştirir ve kendisini New York’ta bulur. Hayatındaki her şeyin ilk gününde kalacak yer ararken Times Square’de robot kılığına giren Tituss (Tituss Burgess) ile tanışır, ki kendisi Broadway’de ünlü olmak isteyen bir eşcinseldir. Dahası bir de zengin bir ailenin yanında dadı olarak işe girer. Kimmy için sıfırdan, yeni bir hayat başlamıştır.

Dizide Kimmy’yi dadı olarak işe alan kadını 30 Rock ile bilinen Jane Krakowski canlandıracak.

Kişisel Yorum: Normalde dışarıdan bakarsak ortaya izlenilesi bir dizi çıkar mı bilmiyorum ama ben Tina Fey zekasını seven biriyim; dolayısıyla iyi bir açılış reytingi karşılığında diziyi deneyesim var. Ama aynı zamanda daha bahara da çok var. Bir o zaman gelsin, tekrardan bakarız…
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER