Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
 
2) State of Affairs

Dönem: Sonbahar

Başlangıç: 17 Kasım Pazartesi, The Voice’un arkasından

The Blacklist’te yapımcılık yapan Joe Carnahan’ın yaratıcısı olduğu politika ve casuslukla ilgili bir dizi. Dizinin başrolünde Grey’s Anatomy’nin Emmy ödüllü eski oyuncusu Katherine Heigl var. Kendisi bu diziyle TV’ye dönüş yapmış olacak.

Konu: Dizi Charleston ‘Charlie’ Tucker (Heigl) ve hayatı üzerine kurulu. CIA’in başarılı analistlerinden Charlie, Amerikan Başkanı Constance Payton’a (Alfre Woodard) günlük olarak brifing veren ekibin başına getirilir. Yeni işinde ahlaki ve yargısal olarak ülkeyle alakalı birbirinden önemli konularla boğuşması ve ekibiyle birlikte birçok defa inisiyatif kullanması gerekecektir. Charlie, aynı zamanda kocasını kendisinin de dahil olduğu bir terör kazasında kurban vermiştir ve hala bu olayın arka planını araştırmaktadır. Rahmetli kocasının şimdiki başkanın oğlu olduğu da ek bilgi olsun.

Kişisel Yorum: Merhaba bu sezonun The Blacklist’i. Arkasındaki adamın diğerinin içinde olması zaten ayrı, dizi geçen sezon The Blacklist’in yayınlandığı saatte de yayınlanacak. Ayrıca nasıl James Spader’in de katkısıyla fragmanı nette, kendisi Amerikan basınında ilgi çektiyse, bu da Katherine Heigl katkısıyla aynı şekilde ilgi çekiyor. Tutması şaşırtıcı olmaz herhalde. Ben deneyeceğim de zaten. Bence siz de en azından bir fragmana bakıverin.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER