Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
 
10) Odyssey

Dönem: Sezon Ortası

Dizi, Grey’s Anatomy’nin arkasında yapımcılık yapan Peter Horton’un hazırladığı bir dizi.

Fragman: Henüz yok.

Konu: Bir grup Amerikan askeri Kuzey Afrika’da cihatçı bir grupla savaşırlar ve öğrenirler ki öldürdüklerinden birisi El Kaide’nin en önemlilerinden biridir. Bir anne, eş ve ekibin tek kadın üyesi Çavuş Odelle Ballard (Anna Friel) da bunun üstüne cihatçıları destekleyenlerden birinin önemli bir Amerikan şirketi olduğunu öğrenir ve işler karışır. Her şey ortaya çıkmadan birlik saldırıya uğrar ve herkes öldü sanılır. Ama Odelle hayatta kalmıştır.

Bundan sonrasında birbirleriyle bir alakaları olmayan üç kişi; Odelle, bahsi geçen şirket için avukatlık yapan Peter Decker (Peter Facinelli) ve politik aktivist Harrison Walters (Jake Robinson) kendilerini uluslararası bir komplonun ortasında buluyorlar.

Kişisel Yorum: Tanrı önce NBC’nin, sonra benim günahlarımı affetsin ama kendisini NBC’ye beğenemedim ben. Başka bir kanalda veya bu kanalın garanti bir saati olmadıkça tutacağına pek inanmıyorum. Onu da geç, bir de bu tarzda diziler ulusal kanallara biraz büyük değil mi? Aman neyse, önce bir fragmanını atlatalım bakalım. Belki birinin kafasına taş düşmüştür de iyi bir çıkmıştır…
 
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER