Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
7) A.D.

Dönem: Sezon Ortası

2013 yılında History Channel’da 10 bölüm süren The Bible (İncil) adlı bir mini dizi yayınlandı. Üstelik reyting ve eleştiri bakımından da oldukça öne çıkan bir mini dizi oldu. İşte NBC de buradan kaptırarak o dizinin arkasındaki isimleri işin başına geçirerek bir mini dizi daha hazırlattı.

Sezon 12 bölüm sürecek.

Fragman: Henüz yok.

Konu: The Bible dizisinin hikâyesi İsa’nın çarmıha gerilmesi ile bitti. Ama dünyanın çoğunun da bildiği üzere bu sadece hikâyenin başlangıcı. İsa’nın ölümü ve havarilerine olanlardan sonra birçok şey değişmiştir. Dizide bundan sonra olanlar, İsa’nın yolundan gidenlerin çektikleri, yaşadıkları ve inançları korumak, yaymak için yaptıkları işlenecek.

Kişisel Yorum: Ben The Bible’ı izlemiş değilim. O vakitler merak etsem de vakit bulamamıştım ve açıkçası sezon ortası gelene kadar onu veya o zamanlarda bunu izlemeye –diğer dizilerden- vakit kalacağından da emin değilim. Onu bir kenara bırakırsak, kabul etmek gerekiyor ki –daha önceki çeşitli örneklere de bakarsak- adamlar kendilerine geldi mi bu işi genellikle beceriyorlar.

O nedenle eğer hikâye bir yerinden ilginizi çekiyorsa bence deneyebilirsiniz. Ayrıca hikâye kaldığı yerden devam ediyor gibi olsa bile A.D.’denThe Bible’ı izlemeyi gerektirmeyecek bir dizi de çıkarabilirler.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER