Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
 
Yeni sezon ABD ulusal kanal dizileri yazı dizisinde gelelim son kanala, yani NBC’ye. Her sene en fazla sayıda diziye onay veren, en fazla sayıda diziyi iptal eden ve buna paralel olarak en fazla beddua pointsi de toplayan NBC, geçen sezon 14 diziye onay vermişti. Bunlardan sekiz tanesini iptal ederken üç tanesine de (The Blacklist, Chicago PD, About a Boy) onay verdi. Üç diziye de sezon içinde yer bulamadığından yaza attı ve bunlardan Crossbones geçtiğimiz günlerde iptal edilirken, The Night Shift ve komedi dizisi Undateable onay aldılar.

NBC, bu sezon ise mini dizi, event series ve klasik diziler dahil 17 yeni diziye onay vermiş durumda. Bunlardan 10 tanesi drama, yedi tanesi ise komedi.

(Event series denilen kavram, konusu ilk sezon içinde iyi kötü sonlandırılacak ama eğer iyi bir reyting alırsa ve getirisi güzel olursa devamı istenecek diziler için kullanılıyor.)

Not: Yazı önce Sonbahar dönemi dizileri, sonra sezon ortası dizileri şeklinde ilerleyecek. Bunu yaparken de önce dramalara, sonra komedilere girmeyi planladım. Dayanamayıp konulardan sonra kişisel yorum eklediğim de doğrudur ve yazıda tabii ki kendi içinde alfabetik bir sıra kullandım.
YORUMLAR




DİĞER HABERLER