Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri- 1 - ABC
 
7) Agent Carter
Dönem: Sezon ortası

Başlangıç: Ocak 2015’te. Sezon sekiz bölüm sürecek.

Marvel evreni içinde geçecek ve aynı isimli (Marvel One-Shot: Agent Carter) kısa filme dayandırılan bir dizi.

Fragman: Henüz yok.

Konusu: Diziye adını veren ve Captain America serisinin önemli bir karakteri olan Agent Carter üzerine kurulu bir yapım. İkinci Dünya Savaşı bitmiş ve 1946’dayız. Peggy Carter (Hayley Atwell), hayatının aşkı Steve Rogers’ı, yani Kaptan Amerika’yı kaybetmiş, savaşın bitimi nedeniyle iş dünyasında yeniden yurda dönen erkek çoğunluğun içinde kalakalmış biri durumunda.

Ajan Carter bir yandan çalıştığı birim SSR için çalışırken, diğer yandan da Iron Man’in babası ve SHIELD’in kurucularından olarak bildiğimiz Howard Stark için gizli bazı görevleri yerine getirmekte. Tabii bir de karışık aşk hayatını düzeltmesi durumu var…

Kişisel Yorum: Öyle ya da böyle geçtiğimiz sezon Agents of SHIELD’ten memnun kalan ABC’nin Marvel ile olan iş birliğine devam etmesi iyi ve mantıklı bir karar. Dahası Captain America serisinin sinema filmi getirileri Marvel için oldukça memnun edici ve benim gibi Captain America severler için izlenilesi bir dizi.

Gerçi “Marvel’ın içinden birini alıp dizi çekecektiniz madem, bu kız niye diye?” bir sorasım var ama sormayayım hadi. Bir de lütfen, Agents of SHIELD’ten bir-iki tık daha iyi olsun bari. 
YORUMLAR




DİĞER HABERLER