Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri- 1 - ABC
 
10) Secrets & Lies


Dönem: Sezon ortası

Aynı isimli ilk sezonu altı bölüm süren bir Avustralya dizisinin Amerika’ya uyarlaması olacak. Uyarlamanın sezonu ise 10 bölüm sürecek. Ayrıca Avustralya kanalı orijinal diziye ikinci sezon onayı verdi ve o dizinin yaratıcısı Barbie Kligman bu dizinin de arkasında.

Konusu: Ben Garner (Ryan Phillippe), genç bir çocuğun cesedini bulduğunda kısa bir süre içinde yardımsever birinden bir numaralı şüpheliye dönüşür. Polisler, kasaba halkı, en yakınları, hatta ailesi bir acabanın içine sürüklenir; medyanın da dahil olmasıyla işler çığırından çıkar. Ben de ismini temize çıkarmak için kendi araştırmasına başlar.

Dahası Ben ile ilgili kesin bir kanıtın olmaması aynı zamanda bütün bir kasabayı da zan altında bırakmıştır ve bu da kasabanın sırları ve yalanlarının ortaya çıkmaya başlamasını sağlar…

Dizide olayı araştıran dedektif Andrea Cornell’i Juliette Lewis canlandırıyor.

Kişisel Yorum: Avustralya versiyonu iyi yorumlar alan bir dizi ve düzgün bir adaptasyonla bu diziden de iyi bir iş çıkabilir ve iyi bir reyting açılışı sonunda diziye şans da verilebilir. AmaRevenge’te Emily’nin hikayesi misali ilerledikçe sündürülen bir hikayesi olmazsa iyi olur, çünkü bu dizinin gayet müsait bir yapısı var gibi de görünüyor. Sezonunun 10 bölüm olması ve orijinal dizinin yaratıcısını bünyelerine katmaları avantaj bir durum.

Sizi bilmem de ben Ryan Philippe sever de biriyim zaten.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Aytaç Kara
29/07/2014 12:40
YORUMLAR




DİĞER HABERLER