Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri- 1 - ABC
 
14) The Astronaut Wives Club

Yazının girişinde 13 dizi dedim ama madem o kadarı yazıldı, bu da kendisine bir yer buluversin. Dizi sezonunu Eylül’de açıp Mayıs ortasında kapatıyor olabiliriz ama bu ABC’ye engel değil. Kanal, aslında çok önceden onay verip bu yaz yayınlayacakken fikir değiştirip en erken bahar dediği, muhtemelen sonraki yaz başına kalacak bir dizi daha istedi.

Kendisi gerçek bir hayat hikâyesi üzerine yazılmış aynı isimli kitaptan uyarlama bir dizi. Dizinin yaratıcısıysa Gossip Girl'ün arkasındaki isim Stephanie Savage. Yanında o diziyi birlikte hazırladığı Josh Schwartz da yapımcı olarak var.

Dizinin sezonu 10 bölüm sürecek.

Fragman: Henüz yok.

Konu: Adından da anlaşıldığı üzere Amerikan tarihinde önemli bir konu başlığı olan uzay yarışının içindeki astronotların arkasındaki eşleri ve onların yaşadıkları üzerine olacak. Dizi bu yaz, hatta 24 Temmuz’da yayına girseydi sadece Merkür (Mercury) Projesi’ndeki kadınlar üzerine olacakken, kanalın isteğiyle kitapta da olduğu gibi İkizler (Gemini) ve Apollo astronotlarının eşleri de dahil edilerek değişikliğe gidildi.

Dizinin temelinde Merkür’e dahil yedi kadın olsa da aşamalı olarak diğer kadınlar da hikayeye dahil edilecekler, tabii gerekli kadro genişlemesi yapıldıktan sonra… Dizinin kadrosunda JoAnna Garcia Swisher, Odette Annable, Erin Cummings, Zoe Boyle ve Azure Parsons gibi isimler var.

Kişisel Yorum: Stephanie Savage’ıGossip Girl’den çok sever biri olarak, konu da en azından denemelik ilgimi çektiğinden bakasım var da daha ohooo, neredeyse bir sene var başlamasına. O zamana hala yaşıyor olursak zamanı geldiğinde konuyu yeniden gündeme alırız.
 
(Editörün notu: Allah uzun ömür versin Sayın Kara; elbette, inşallah, hep beraber :))
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Aytaç Kara
29/07/2014 12:40
ETİKETLER : ekranella , Aytaç Kara , Yabancı Dizi , abc dizileri , yeni yabancı diziler , yabancı dizi önerileri , abd dizileri 2014
YORUMLAR




DİĞER HABERLER