Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri- 1 - ABC
  
5) Manhattan Love Story
Dönem: Sonbahar

Başlangıç: 30 Eylül Salı, yeni komedi Selfie’nin arkasından.

Kahkaha efektsiz romantik komedi olacak.

Konu: Hiç sevgiliniz ya da hoşlandığınız kişinin sizinle veya o sırada olup bitenlerle ilgili ne düşündüğünü merak ettiniz mi? Özellikle de dile getirmediklerini… Bu dizi de bunu işliyor ve karakterlerin olaylar sırasındaki iç seslerine konuk oluyoruz.

Dana (Analeigh Tipton) New York’a yeni gelmiş, toparlanana kadar yakın arkadaşı Amy ve eşi David ile yaşayacak ve yayın dünyası içinde çalışacak birisi. Aynı zamanda biraz özgüven sorunu var. Arkadaşı çift onu David’in erkek kardeşi Peter’a (Jake McDorman) ayarlamaya çalışınca hikâye de başlamış oluyor. İlk randevu, ikincisi, bir sonraki derken de olaylar akıp gidiyor, yani gidecek…

Kişisel Yorum: ABC’den bir sonbahar komedisi izlenecekse otur bunu izle işte. En azından konsept ilgi çekici, fragman bir şeyler vaat ediyor. Bilmem Shameless izler misiniz ama misal başroldeki adamı oradan severim ben. Tek falso Selfie ile aynı saat içinde ikili olan dizinin karşısında Amerika’nın en çok izlenen polisiye draması NCIS, yarışması The Voice ve The CW’nun en beklenen dizisi The Flash’ın olması. Geçen sene kanalın o gün ve saatte karşısında yine güçlü rakipler vardı ama yayınladığı dizi de Agents of SHIELD’ti. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Aytaç Kara
29/07/2014 12:40
YORUMLAR




DİĞER HABERLER