Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri- 1 - ABC
 
2) How to Get Away with Murder
Dönem: Sonbahar

Başlangıç: 25 Eylül Perşembe, Scandal’ın ardından.

Bir hukuk dizisi olacak.

ABC’nin reytingi en bol iki draması Grey’s Anatomy ve Scandal’ın arkasındaki isim Shonda Rhimes, diğer iki dizide birlikte çalıştığı Peter Nowalk’ı işin başına geçirerek kanal için yeni bir drama daha hazırladı. Hatta kadın, sırasıyla Grey’s Anatomy, Scandal ve How to Get Away with Murder ile ABC’nin Perşembe gününü kapatmış durumda.

Dizinin başrolünde iki Oscar adaylığı olan, bol ödüllü aktris Viola Davis var.

Konu: Annalise Keating (Davis) sıradan bir profesör değil. O, zeki, karizmatik ve karşı konulmaz birisi; dahası Ceza Hukuku 101’in kitaplarla değil de uygulamayla öğrenilmesi gerektiğini düşünen birisi. Bu nedenle de her yıl öğrencilerini kendi hukuk firmasının davaları için kullanıyor ve bunlardan dört tanesi sene sonunda firma için çalışabilme hakkını kazanabiliyor. Michaela, Wes, Laurel ve Patrick de bu seneki öğrenci grubunun içindeler ve ‘iyi bir not’ almaya kararlılar.

Ama gerçek hayatın dışarıdan göründüğü gibi olmadığını fark etmeleri uzun sürmeyince işler herkes için çok farklı bir noktaya sürükleniyor. Hatta onları bir ‘ölüme’ bile bulaştırıyor.

Kişisel yorum: Kanalın bu sezon için onay verdiği dizilerden ilgimi bariz en çok çeken ve izlerim dediğim dizi bu. Aynı zamanda ABC’nin bu sezon için tutar gözüyle bakılan dizilerinden de birisi, çünkü Amerikalılar Shonda Rhimes’ı ve işlerini pembeye kaysa bile seviyorlar; dahası kanalın reytingi en yüksek draması Scandal’ın arkasından yayınlanması büyük avantaj.

İlk bölüme bir bakın işte, daha ne diyeyim ben? En azından gidin bir fragmana bakıverin…

Bir cinayetten nasıl kurtulursunuz? 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Aytaç Kara
29/07/2014 12:40
YORUMLAR




DİĞER HABERLER