Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri- 1 - ABC
  
9) Members Only

Dönem: Sezon ortası, 13 bölüm

Akşam vakti yayınlanan bir pembe dizi olacak. Dizinin yaratıcıları ünlü yönetmen David O. Russel ve A Gifted Man’in senaristliğini yapan Susannah Grant. Russel dizide aynı zamanda yapımcıydı ama sonradan bu görevden ayrıldı.

Fragman: Henüz yok.

Konusu: Connecticut’ın en özel ve ünlü kulübü, bu kulübün sahipleri Holbrooke ailesi, onlar ve müşterilerin kulüpte çalışanlarla arasındaki ‘aşağıdakiler, yukarıdakiler’ tarzı ilişkisi üzerine kurulu bir dizi.

Kulübün sahipleri Leslie ve Forty Holbrooke’u Betsy Brandt ve Chris Conroy canlandırıyor. En son The CW’nun tek sezon sonunda iptal olan dizisi The Tomorrow People’da John olarak izlediğimiz Luke Mitchell da kulübün yeni çalışanı Jesse’yi canlandırıyor.

Kişisel Yorum: 2012’de diriltilip tekrar başlatılan TNT dizisi Dallas’ı severek izleyen biri olarak iyi bir reyting başlangıcı olursa ben bunu da izlerim. Zaten Luke Mitchell’ı da David O. Russel’ı da seviyorum. Ama dizinin malı meydanda, kitlesi belli olacak…

ABC, iki sezondur yaz vakti yayınladığı pembelik dozu bir harika dizisiMistresses’ın yazın gösterdiği performanstan memnun görünüyor. Dolayısıyla eğer diğer dizilerden sezon ortasına koymaya yer bulamazsa bu dizide de iki sene önce ona olduğu gibi yaza sarkma ihtimali olabilir.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Aytaç Kara
29/07/2014 12:40
YORUMLAR




DİĞER HABERLER