Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri- 1 - ABC
1) Forever
Dönem: Sonbahar

Başlangıç: 23 Eylül Salı, Agents of Shield’in arkasından.

Salı günleri yayınlanacak olsa da başladığı hafta, 22 Eylül Pazartesi ilk bölümünü yayınlayıp 23’ünde de yeni ikinci bir bölüm yayınlayacak. Polisiye bir dizi. 

Konu: Dr. Henry Morgan (Ioan Gruffudd), New York’ta yaşayan, işinde gayet başarılı bir adli tabip ve büyük bir sırrı var: Kendisi ölümsüz birisi, hatta 200 yaşında. Sadece kendisine gelen ölüm vakalarının gizemiyle uğraşmayan, kendisi neden böyle olmuş onu da bulmaya çalışan birisi. Yıllar içinde edindiği deneyimlerle yeni tanıştığı ortağı Dedektif Jo Martinez’i de (Alana De La Garza) etkilemeyi başarır.

İkili her hafta bir davayı çözmekle uğraşırken ilerleyen arkadaşlıkları ile birlikte Henry’nin uzun ve renkli geçmişi de ortaya çıkmaya başlar. Bu resmin içinde Henry’nin sırrını bilen tek ve sadık dostu Abe (Judd Hirsch) de var.

Kişisel yorum: Geçen sezon aynı gün ve saatte, yine karşısında rakip olarak Chicago Fire vePerson of Interest bulunan Lucky 7 ‘iki’ bölüm sonra düşük reytingten dolayı iptal edildi. Zaten bölümlük polisiyelere yıllar içinde doyan Amerikan halkı artık, daha doğrusu nihayet kalite arar oldu. Bunda bulabilir mi? Pek sanmıyorum.

Bir süre Agents of Shield’in arkasından yayınlanmanın getirdiği reytingle idare edebilir ama bence yine oturur diğer ikisini izlerler, ki öyle de yapsınlar zaten.

Gerçeği bulmak için ölüyor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Aytaç Kara
29/07/2014 12:40
YORUMLAR




DİĞER HABERLER