Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte karşınızda AHS: HOTEL!

Oteli modacı tipler istila etti valla.

* Gabriel (Max Greenfield):

Hollywood esrarkeşi bir karakter. Ryan Murphy, Greenfield’ın rol için saçını kestirip boyattığını ve kilo verdiğini belirtiyor. AHS tarihinin ‘en rahatsız edici sahnesi’nin merkezinde Greenfield’ın olacağını vurgulayan Murphy, onunla gurur duyduğunu da ekliyor. Yolu özellikle Hipodermik Sally ile kesişecekmiş Gabriel’ın. Ünlü komedi dizisi New Girl’ün Schmidt’i Max Greenfield’ın, o en rahatsız edici sahnede karşımıza nasıl çıkacağı şimdiden merak konusu.

“Neyse kapağı attık ya AHS’ye!”

- Justin (Darren Criss):

Cadılar Bayramı bölümlerinde yer alacak olan Justin, çocukların ‘Şeker mi şaka mı?’ oyunundan kaçmak için sevgilisiyle kendini Otel Cortez’e atan bir Silver Lake hippisi. Glee’den bir oyuncu daha Hotel zilini çalacak böylece. Küstah davranışları ve oda servisi için olan talepkarlıkları nedeniyle, Iris’i canından bezdirecek bir çift göreceğiz karşımızda.

Sol tarafta Aileen Wuornos, sağ tarafta da Lily Rabe.

- Aileen Wuornos (Lily Rabe):

ABD’nin en önemli kadın seri katillerinden olan Aileen Wuornos, eşcinsel bir hayat kadını. 2002’de beş kişiyi öldürmekten (dahası olduğu da iddialar arasında) idam edilen Wuornos’u, 2003 yapımı Monster (Cani) filminde Güney Afrikalı Hollywood yıldızı Charlize Theron ete kemiğe büründürmüştü. Bayrağı Theron’dan devralacak Lily Rabe’in müthiş bir iş çıkaracağına eminim şahsen. Kendisinin Cadılar Bayramı bölümlerinin başrolünde olacağını söyleyebiliriz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mert Eşiyok
24/09/2015 13:08
YORUMLAR




DİĞER HABERLER