Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte karşınızda AHS: HOTEL!

‘Otel Cortez’e hoş geldiniz!

- Iris (Kathy Bates):

Otelin müdürü ve Donovan’ın annesi. Oğluna çok düşkün ve aşırı korumacı. Özellikle oğlunun ‘virüslü’ olduğunu düşünürsek, bu korumacılık çok daha aşırı boyutta. Dedektif John Lowe ve Barmen Liz Taylor ile bağlantısı olan bir karakter. Hipodermik Sally’ye hiç tahammül edemiyor ve ona karşı büyük bir nefret duyuyor Boş zamanlarında bulmaca çözüyor. Oscar ödüllü Kathy Bates’in bu sezonda yer alacağını görmek kendi açımdan oldukça sevindirici. Hazır Jessica Lange yokken, boşluğunu doldurabilecek adaylardan birisi. Evvelki sezonlarda canlandırdığı Madam LaLaurie, Ethel Darling karakterlerinden sonra, Iris rolüne de görünüm anlamında çok yakışmış Kathy Bates.

“Saksı değilim ben, koskoca aktrisim!”

- Ramona Royale (Angela Bassett):

Otel sakini olmayan ama oteli sıklıkla ziyaret eden efsanevi bir aktris. Kontes ile aralarında süregelen güçlü bir romantik ilişki var ama Kontes, erkek model Tristan’la ilişki yaşamaya başlayınca geri plana atılan Donovan ile beraber bir intikam ikilisi oluşturuyor Ramona. Angela Bassett, Kathy Bates gibi AHS adına kazanç olduğunu düşündüğüm aktrislerden. Geçen sezonki karakteri de iyiydi ama bir Vudu Kraliçesi kadar değildi. Ramona Royale, Vudu Kraliçesi Marie Laveau’ya daha yakın bir imaj çizdi bana.

“Şöyle çocuklarım olsa, Kontes’le mutlu mesut yaşasak…”

- Donovan (Matt Bomer):

Oteldeki kadınlarla ilginç ilişkiler içerisinde olan bir karakter. Otel müdürü Iris’in Kontes gibi virüs taşıyan oğlu; zaten Kontes’in de sevgilisi ama ikinci plana atılıyor Tristan’ın otele gelmesiyle. Aslında evcimen ve yuva kurmaya meyilli  birisi. Kontes’i elinde tutmak için çaba gösterse de, limiti olmayan kan arzusu onu daha da vahşileştirebilir. Ayrıca annesi ile ‘aile bağı’ haricinde tuhaf bir ilişkisi var. Durun bakalım buradan ne çıkacak?  Hatırlarsak Matt Bomer, canlandırdığı  sıradışı bir karakterle  Freak Show’a konuk olmuştu geçen sezon. Bu kez ana kadroda olduğundan kendisini daha çok göreceğiz. Özellikle hanımlar için iyi haber diyebiliriz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mert Eşiyok
24/09/2015 13:08
YORUMLAR




DİĞER HABERLER