Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte karşınızda AHS: HOTEL!

“Fularım da var; hem entelim hem ikonum!”

- Will Drake (Cheyenne Jackson):

Kariyerine yeni bir yön çizmek adına New York’tan Los Angeles’a taşınan bir moda ikonu. Will’in bir de babalık vasfı var. Kendisinin biraz umutsuz bir karakter olduğunu belirtiyor Cheyenne Jackson. Küstahlığı ve haşin tavırlarıyla otelde pek sevilmeyen, kendine düşman edinmekte de zorlanmayan birisi. Will’in hikayede önemli bir yeri var; çünkü birinci sezondaki Harmonlar’ın lanetli evini, emlakçı Marcy eşliğinde ziyaret edecek. Diziler açısından, Glee’den sonra Jackson ve Ryan Murphy’nin yolları ilk kez kesişmiş olacak böylece.

“Barmen de olurum, “Ulysses” de okurum!”

- Liz Taylor (Denis O’Hare):

Otel Kortez’in ‘The Blue Parrot Lounge’ adlı barını işleten barmen. Efsane İngiliz aktris Elizabeth Taylor’a hastalık derecesinde takıntılı ve bu yüzden de kadın kıyafetleri giyip onun gibi makyaj yapıyor. Hatta kendisini Elizabeth Taylor olarak görüyor. Bu rol için kafası ve vücudunun bazı kısımları tıraş edilmiş Denis O’Hare’nin. Sanırım kendini aşacağı, şu ana kadarki en iddialı rolde izleyeceğiz O’Hare’yi. True Blood’daki ‘Lafayette’ gibi bir karakter bekliyorum ben.

Öyle podyumda yürümeye benzemiyor bu işler Naomi! Adamın aklını alırlar, aklını!

- Claudia (Naomi Campbell):

Vogue dergisinin editörü olan Claudia, bazı önemli kişiler hakkında yazdığı eleştiriler neticesinde bedel ödeyebilecek bir kadın. Otelde kaldığına bin pişman olacak Claudia karakteri, Kontes ve Ramona ile bağlantılı olacak. Süper model Naomi Campbell, rolü hakkında “Biraz tuhaf bir kadın; dayanıklı ve ona hiçbir şeyin zarar veremeyeceğini düşünen biri.” diyor. Hotel’in müzik dünyasından Lady Gaga ile moda dünyasından Naomi Campbell’ı ağırlayacak olması, sezonun ilginç buluşmalara ev sahipliği yapacağının da göstergesi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mert Eşiyok
24/09/2015 13:08
YORUMLAR




DİĞER HABERLER