Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte karşınızda AHS: HOTEL!

Dedektif John Lowe, sol tarafta da eşi Alex.

- Dedektif John Lowe (Wes Bentley):

Los Angeles’ta işlenen bir dizi vahşi cinayet soruşturmasının kendisini otele yönlendirmesi sonucunda eşiyle birlikte otele yerleşiyor Dedektif John Lowe. Yakın zamanda ailesinden büyük bir kayıp yaşaması, kendisini işine vermesine neden olmuş. ‘On Emir Katili’ni yakalamaya çalışıyor. Wes Bentley de geçen sezonu üç bölümlüğüne ziyaret eden oyunculardan. Edward Mordrake rolünde başarılı bir performans ortaya çıkarmıştı. Hotel’de bu kez ana karakter olarak daha ‘normal’ bir görünümle izleyeceğiz kendisini.

- Alex Lowe (Chloe Sevigny):

Dedektif John Lowe’un eşi olan Alex, bir çocuk doktoru ve aynı zamanda bir anne. Hem ailede yaşadığı kayıpla hem de otelde meydana gelen tuhaf olaylarla baş etmeye çalışıyor. Alex ve eşinin, çocuklarını kaybettiklerini tahmin ediyorum şahsen. Chloe Sevigny, ikinci sezon Asylum’dan sonra diziye tekrar dönüyor. Kendisi Netflix’in ilk sezonunu bitiren enfes aile draması Bloodline’da oldukça iyiydi. Umarız bu seferki karakteri Asylum’daki kadar cefakar olmaz.

Finn Wittrock, bu fotoda Zachary Quinto’yu andırıyor diyenler parmak kaldırsın!

- Tristan Duffy (Finn Wittrock):

Hep daha yükseği hedefleyen ve arayan bir erkek model. Aradığını Kontes’te buluyor; zaten onun yeni gözdesi oluyor. Kontes’in tamamıyla kendisini anladığını söylüyor Finn Wittrock. Bağımlı bir kişiliğe sahip Tristan’ın seks düşkünlüğü çeken (hiperseksüel) bir karakter olduğunu da ekleyelim. Kontes’in seksapelitesi göz önünde bulundurulunca, kolaylıkla baştan çıkarılabilecek bir aday. Finn Wittrock’un geçen seneki muhteşem Dandy yorumundan sonra Tristan’ı da sabırsızlıkla bekliyorum.

“Ne hinlik yapsam, kuzum?”

- James March (Evan Peters):

1930’larda inşa edilen ve faaliyete başlayan Otel Cortez’in kurucusu ve sahibi olan son derece sorunlu bir karakter. Elbette kendi karanlık emelleri doğrultusunda tasarlamış oteli. Ryan Murphy, James March’ın bizleri ’64 Numaralı Oda’da beklediğini söylüyor. Yalnız öykümüzün günümüzde geçmesi sebebiyle, kendisini hayalet/ruh şeklinde ve(ya) 1930’lardaki sahnelerde görebiliriz diye düşünüyorum.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mert Eşiyok
24/09/2015 13:08
YORUMLAR




DİĞER HABERLER