Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte karşınızda AHS: HOTEL!

“Yıkanacak beyazlar var mı?”

- Karakterin Adı Henüz Belli Değil (Mare Winningham):

Otelin 1930’lardaki çamaşırcısını canlandıracak olan Mare Winningham’in karakteri, özellikle James March ile bağlantılı olacak. Oğlu, 1930’larda ‘Wineville Tavuk Kümesi Cinayetleri’ olarak bilinen olaylar çerçevesinde kaçırılmış bir anne. Hatta başrollerini Angelina Jolie ve John Malkovich’in paylaştığı ve benim de şahsen çok beğendiğim The Changeling (Sahtekar) filminin konusu, bu olayları anlatıyordu. Winningham’ı, Coven’dan ensestçi anne, Freak Show’dan ise Pepper’ın ablası karakterleriyle hatırlayabiliriz.

Bakalım kızların bu hali ne kadar aynı kalacak.

- Agnetha (Helena Mattsson):

Dizinin ilk bölümü Checking In’de boy gösterecek ve otele giriş yapacak olan Helena Mattsson’ın, Agnetha adlı bir karakteri oynayacağı haricinde henüz başka bir detay yok.

Karakterin kalıcı olup olmayacağını şu an için bilmiyoruz ama bana pek kalıcıymış gibi gelmiyor. İlginçtir, Mattsson bundan önce de ‘lanetli otel’ dizisi olan 666 Park Avenue’da rol almıştı. Ondan sonraki dizileri ise Betrayal, Fargo ve Mistresses.

“Şu eve de bir alıcı bulamadık ya!”

- Marcy (Christine Eastbrook):

Murder House’un işgüzar emlakçısı Marcy, bu sefer Harmonlar’ın evini Will Drake’e kakalamaya çalışacak.

Twin Peaks (İkiz Tepeler)’de güzeldin, hala da güzelsin Madchen.

- Karakterin Adı Henüz Belli Değil (Madchen Amick):

Oğlu hasta olan bir anneyi canlandıracak Madchen Amick. Tabii ki, otelde bulunan Dedektif John Lowe’un çocuk doktoru olan eşi Alex’ten yardım alacak. En son Witches of East End dizisinde boy gösteren Amick’i, David Lynch’in kült dizisi (favorilerimdendir) Twin Peaks’deki (İkiz Tepeler) Shelley Johnson hallerinden beri severim zaten. İyi bir seçim olmuş kendisi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mert Eşiyok
24/09/2015 13:08
YORUMLAR




DİĞER HABERLER