Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte karşınızda AHS: HOTEL!

*Oyuncular ve Karakterler:

Kadromuzda bu sezonki en büyük değişiklik, yazının başında da belirttiğim üzere Jessica Lange’in olmaması. Onun yerine Lady Gaga kadroya dahil olurken hem önceki sezonlardan dönen birçok oyuncu var hem de yeni eklenen ve gayet iyi seçildiğini düşündüğüm oyuncular bu sezon otel koridorlarını arşınlayacak. Şimdi elimizdeki oyuncu ve karakter detaylarını bir gözden geçirelim.

Eldivene dikkat! Her eli tutmayın.

- Elizabeth / Kontes (Lady Gaga):

Otel Cortez’in sahibi olan ve ‘Kontes’ olarak bilinen Elizabeth,  kafasını sanat, moda ve insanlarla bozmuş ‘sosyete’ bir kişilik. İlk bölümde otelle ilgili karanlık planlarını eyleme dökmeye başladığını göreceğiz. Kendisinin önemli bir özelliği de var: Kontes, bir tür vampir. Ryan Murphy, ‘vampir’ terimini kullanmak yerine ‘kadim bir kan virüsü’nün yol açtığı ‘kan içicilik durumu’ demeyi tercih ediyor. Kendisine göre bir çeşit hemofiliymiş bu hastalık. Klasik tarzda sivri dişlerin ve pelerinlerin olmadığını da ekliyor. Bunlara sahip olmadığı için sivri tırnaklara (pençelere de diyebiliriz!) sahip bir eldivenle öldürerek kan arzusunu tatmin ediyor Kontes. Elizabeth, sevgilisi Donovan ve yeni gözdesi erkek manken Tristan ile birlikte bu virüse sahip. Sezonun ortalarına doğru virüsün kökenini keşfedeceğimizin ipucunu veriyor Ryan Murphy bizlere. Açıkçası sezon tanıtımlarının özellikle Lady Gaga üzerinden yapılması sinirimi bozmuyor değil ama el mahkum popülariteyi kullanıyorlar tabii.

Sana da her saç yakışıyor be Sarah!

- Hipodermik Sally (Sarah Paulson):

Uyuşturucu bağımlısı, seksi ve elde etmek istedikleri için her şeyi yapabilecek bir karakter olan Sally, aynı zamanda kırık bir oyuncak gibi. Kendisi otelde yaşıyor. Sarah Paulson’ın önceki sezonlarda canlandırdığı karakterlerden daha kötü bir karakter olduğunu vurguluyor Ryan Murphy. Sally’nin, otelin müdürü Iris’le olan ve sezonun başlarında açıklanacak bir husumeti var. Ayrıca Dedektif John Lowe’la da karanlık bir ilişki içerisinde. Canlandırdığı AHS  karakterleri çoğunlukla cici kız iken bu defasında yukarıdaki niteliklere sahip bir karakteri nasıl yorumlayacağını merak ediyorum.Yalnız sezonun sonuna gelmeden kendisine veda edebileceğimiz de mevcut detaylar arasında yer alıyor ki umarım bu durum gerçekleşmez. Kendisi en sevdiğim AHS aktrislerinden.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mert Eşiyok
24/09/2015 13:08
YORUMLAR




DİĞER HABERLER