Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Şahsi bir Game of Thrones analizi

Arya:

Arya’yı bu sezon o tuhaf gotik kaleye kapattılar. Ay içime hafakanlar bastı, klostrofobim depreşti Arya’yı izledikçe. Biraz açık havaya çıkarsınlar, biraz oksijen alsın artık kızcağız. Ayrıca siz kim ne köpeksiniz koskoca Ned Stark’ın kızını hizmetçiniz olarak kullanıyorsunuz? Arya’nın bir misyonu ve görevi var tamam mı? O, herkesin intikamını almak için bu dizide yer alıyor. Onu kalenize kapatıp, ölülerinizi yıkatarak karın tokluğuna çalıştıramazsınız.

Arya’da anlamadığım bir durum daha var. Bu kız o kadar kılıç eğitimi falan aldı. Sezonlar boyunca bize bunu izlettiler. Fakat bu son iki sezon itibarıyla sanki Arya zır cahil, hiçbir şeyden haberi yok. Sanki intikamını almak için yüzünü değiştirmeyi öğrenmesi gerekiyor. Tamam yüz değiştirmek de kuaförlük gibi, dikiş nakış gibi bir altın bileziktir, onu da öğrensin. Ayrıca öğrendi artık yüz değiştirmeyi, kendini bu kadar da adayamaz bu duruma. Bırakın kızı yola çıksın artık.

Arya’nın bu sezon en güzel sahnesi ise yüz değiştirip geneleve girdiği ve düşmanını delik deşik ettiği sahneydi. Harika doğramadı mı adamı? Arya gözlerinden oldu ama tüm pedofili mağdurlarının da intikamını aldı. Arya’yı çok seviyorum ve sevmeye devam edeceğim.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yiğit Karaahmet
07/07/2015 10:25
YORUMLAR




DİĞER HABERLER