Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Şahsi bir Game of Thrones analizi

Khaleesi:

Khaleesi bu sezon bir Peter Greenaway filmi gibiydi. Ejderhaların annesi, cücesi, platonik aşığı, kıvırcık kankası ve tokmakçısı şeklinde takılıp durdu. Ama gördük ki ister ejderhan olsun ister nükleer silahın eğer aklın yoksa hiçbir yeri yönetemiyorsun. Açıkçası bu sezonun sürpriz ölümünün Khaleesi olmasını çok istedim. Çok sıktı artık. Kellesi vurulsa ne harika olur.

Beceriksiz. İnsanlar senin yanlış ve tuhaf kararların yüzünden kıçını toplamakla uğraşmak zorunda kalıyor sürekli.

Üstelik bu sezonki Khaleesi’nin seks performansı da çok acayip. Bayıldı o sakallı tokmakçıya. Tamam beni de tutar, Khaleesi’nin kolisini, de çok beğeniyorum onu ama durum biraz saçma değil mi? Bu kadar aklını başından alacak ne yapıyor olabilir sana? Sen bekaretini atların kralı Dhorgo’ya vermiş bir kadınsın. Hadi onu da geçtim devasa ateşlerde yandın, kukundan üç ejderha çıkardın...

Sıradan bir ölümlü seni nasıl bu kadar tatmin ediyor?

Neyse Khaleesi hadi yine iyisin. Ejderhanı uçurdun da önümüzdeki sezondaki rolünü garantiledin yine. Bir de sık sık acıkmasan... Nereye yiyorsun anlamıyorum bu kadar yemeği. Başına ne geliyorsa oburluğun yüzünden geldi. Bu sefer de Heidi gibi çıktığın dağ yürüyüşünde kaçırıldın. Bakalım bu pis boğazlığın ve doymak bilmezliğin önümüzdeki sezon başına neler açacak?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yiğit Karaahmet
07/07/2015 10:25
YORUMLAR




DİĞER HABERLER