Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Şahsi bir Game of Thrones analizi

Sansa:

Al işte, bir başka geri zekalı da bu. Yani Stark ailesinden çıkan iki kızdan birisi olan Arya bu kadar akıllıyken, bir diğeri Sansa nasıl bu kadar mal olabilir? Arya’nın başına gelenlerin onda biri Sansa’nın başına gelmiş olsaydı şu anda çoktan Kral Şehri’nin kenarındaki ormanların birinde tecavüze uğramış ve boğazı kesilmiş bir şekilde yatıyordu.

Bu zavallım hala güzelliğinin ve şöhret tutkusunun bedelini ödüyor. Her şey senin başının altından çıktı Sansa, bunu unutmadık. Joffrey salağıyla evleneceğim diye tutturmasaydın şu anda evinde oturmuş dikiş dikip koca bekliyor olacaktın. Ve üst üste verdiğin trajik kararlar en sonunda Ramsey sapığıyla yatak odanda son buldu. Senin bu trajedinin sebebi canım, ilk başta Little Finger’a güvenmen oldu aslında. Ayol bu diziyi izleyen herhangi birine bu dizide kime güvenmezsiniz diye sorsan Little Finger’ı ilk beşte sayar. Ya sen ne yaptın? Onun lafına bakıp evine geri döndün. Sonuç ortada.

Bir de son bölümde Sansa’nın hali çok komik değil miydi? Dışarıda savaş çıkmış kan gövdeyi götürüyor, bu saftirik kuleye çıkmış “Beni kurtarın” diye mum yakıyor. Oldu cnm inş.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yiğit Karaahmet
07/07/2015 10:25
YORUMLAR




DİĞER HABERLER