Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Şahsi bir Game of Thrones analizi

Jon Snow:

Jon Snow biraz kadın değil mi? Sanki Birdcage’ten fırlamış gibi. O süzgün bakışları, omuzuna attığı siyah kürk etolü, kırdıra kırdıra yürümesi falan gerçek bir queen bence.

Bu yazıyı okuyorsanız artık başına gelenleri biliyorsunuzdur herhalde. Şahsi fikrim geri döneceği yönünde. Gerçi Kit Harrington “Altıncı sezonda yokum,” dedi ama bu yedinci sezonda olmayacağı anlamına gelmiyor. Altıncı sezonda kurt olacak, yedinci sezonda geri dönecek. Bu teorimin sağlamasını şuradan yapıyorum. Çok basit: Jon Snow giderse Duvar’da olanları kimin gözünden izleyeceğiz? O kadar prodüksiyon yapılmış o Duvar için, kaldırıp çöpe atmazlar diye düşünüyorum. Bir de şişko arkadaşı Sam’i Valeris çeliklerini araştırması için gönderdi. Ne yapacak Sam o çelikleri, çayına batırıp yemeyecek herhalde.

Ama bu sezonun finalini Jon Snow’u öldürerek yapmaları tarihi bir hataydı bence. Tamam Game of Thrones başrol oyuncularını öldüren bir dizi ama sadece bu formatta değil. En sıkıştıkları anda en sevilen karakteri öldüreceklerse artık, ben almayayım cidden. Sıkıcı bir fikir çünkü bu. Entrika yazamayınca karakter mi öldüreceksiniz yani? Aşk-ı Memnu bile Bihter’i son bölümde öldürdü. Biraz daha kafayı çalıştırabilirsiniz gibi geliyor bana.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yiğit Karaahmet
07/07/2015 10:25
YORUMLAR




DİĞER HABERLER