Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Şahsi bir Game of Thrones analizi

Cersei:

Valla daha ilk bölümden itibaren bu sezonun yıldızı bence Cersei’ydi. Harika oynadı, performansının zirvesindeydi. Galiba en sevdiğim kötü Cersei. Khaleesi’nin, Sansa’nın, dizideki diğer tüm kadınların yanında pahalı bir mücevher gibi ışıldıyor. Bu sezonun en trajik kararı olarak dincilere güvenen yüzde 50’den biri oldu, entrikası dönüp dolaşıp kendisini vurdu, sonrasında zindanlarda bokunu yemek zorunda kaldı ama yine de içindeki gıybet ateşi onu kurtarmayı başardı. Başka kimse itiraf etmezdi ama o yalandan itiraf etti. O hanım evladı yeni dinci kuzenini sattı ama yine de Jamie’yi satmadı.

Utanç Yürüyüşü’nde epikti. Dublör mublör ama memelerini açıp yürüdü mü yürüdü işte. Benim bildiğim Cersei utanç yürüyüşünde ona küfredenleri, bağıranları hem yürümüş hem de tek tek hafızasına kaydetmiştir. Önümüzdeki sezon tüm şehir halkını kazığa oturtup ibreti alem için 40 gün 40 gece sergileyecektir.

Dizinin bu sezonuyla beraber Utanç Yürüyüşü, Cersei için Emmy’lerde ‘En iyi kadın oyuncu’ya uzanan bir yürüyüşle sonlanır. Sonuna kadar hak etti.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yiğit Karaahmet
07/07/2015 10:25
YORUMLAR




DİĞER HABERLER