Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Mevzubahis Sovyetler ise gerisi teferruattır
 
 
YAN ROLLERİN ADAMI, BU KEZ ROL ÇALIYOR

Dizinin gizli yıldızı, FBI ajanı Stan Beeman rolündeki Noah Emmerich. Kariyeri boyunca ‘yan rollerin adamı’ olan oyuncu, bu kez performansıyla başroldeki isimlerden rol çalıyor. Çevresindekilere güven veren ama kendine güvenini kaybetmiş olan, mantığını ön plana almaya çalışsa da psikolojik açıdan yaralı olduğu için pek çok sefer içgüdülerinin doğrultusunda davrananan ilginç bir karakter Beeman. Emmerich, özellikle Beeman’ın esprileriyle kendisini gerçek dünyanın sorunlarından uzaklaştıran yegane insan olan ortağının öldürülmesinden sonra yaşadığı travmayı çok iyi yansıtmış. Yapımcıların ilk etapta çok baskın bir karakter olması planlanmayan Beeman’ın yer aldığı sahneleri arttırmasının nedeni bu yüksek performans. İkinci sezonda da muhtemelen onu sık sık göreceğiz.

Genellikle Beeman ile karşılıklı sahnelerde izlediğimiz Rus köstebek Nina rolünde genç oyuncu Annet Mahendru var. İlk bölümler itibariyle Mahendru’nun diğer oyunculara kıyasla biraz zayıf kaldığını söylemeliyim. Ancak son bölümlere doğru o da dizinin kimyasına uyum sağlamayı başarıyor. Beeman’ın ortağı Chris Amador rolünde 24’te Donnie Fox karakterini canlandıran Maximiliano Hernandez’i, eşi Sandra Beeman rolünde ise Susan Misner’ı  izliyoruz.

Künyeye dalmışken, yan roller hakkında biraz daha bilgi vereyim: Jennings çiftinin çocuklarını Holly Taylor ve Keidrich Sellati canlandırıyor. Martha Hanson rolünde Alison Wright, ABD’deki KGB yöneticisi Claudia rolünde Margo Martindale, KGB memuru Vladimir Kosygin rolünde ise Vitaly Benko var.
1 2 3 4 5 6 7 8
Artanç Savaş
06/02/2014 10:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER