Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
EKRANELLA 2013 YABANCI DİZİ ÖDÜLLERİ
 
HANDE BULUT'UN SEÇTİKLERİ


En detektif gibi detektif: Sherlock

Bütün karmaşık ipuçlarını bir bilgisayar edasıyla birbirine bağlayıp olayın tümünü tıkır tıkır çözen, bize ağzımızın bir karış açık kalıp seyretmenin düştüğü Sherlock, bizi İngiltere’nin çözülmesiSherlock’a emanet sırlarına davet ediyor.


En Dandini Dastanella: Once Upon a Time
 


Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’den yola çıkarak bütün masalları bünyesinde barındırmaya and içmiş, neredeyse bilmediğimiz masallara ve hikayelerle rastlamaya başlayacağımız Once Upon a Time, hayal dünyamızı renklendiriyor, bizi bir masaldan diğerine koşturuyor.


En Destanella: Spartacus Serisi
 


Andy Whitfield’la yola çıktı, ölümüyle sarsıldı ama yıkılmadı. Roma topraklarında bir özgürlük isyanı, bir kahramanlık destanı. Ölümüne savaşan gladyatörler, şiddeti dibine kadar hissedebileceğimiz, cüretkar sahnelerle donatılmış bir başyapıt.


En Fuckerella: Californication
 


Hank Moody’nin kadınlara düşkün, seks bağımlısı bir yazar olduğu Kaliforniya sınırlarında en cüretkar, en uç ve güldüren olaylara bizi tanık eden Showtime dizisi. Aşkı da ihmal etmiyor.


En Methella: The Breaking Bad
 


Kimya öğretmeni Walter White’ın müthiş değişimini anlatan kendisine kader ortaklığı yapan Jesse’nin şansına kahretmekten kendimizi alamadığımız ve methiyeler düzerek kulaktan kulağa büyüyüp yürüyen bir yapım: Breaking Bad. Methini duyduk, izledik.


En Ajanella: The Americans
 


Soğuk savaş dönemini konu alan ve içinde Rus ve Amerikan ajanlarını bol miktarda barındıranThe Americans yılın kıymeti bilinmeyen dizilerinden. Ajanların fink attığı ve aynı zamanda ilişkilerinde ihmal edilmediği bu yapım senenin en ajanellası…


En Anarşikella: Sons of Anarchy
 


Amerikan rüyasını en sert yaşayan motorsiklet kulübü! En asi, en vahşi, en ailesine bağlı karakterleri barındıran Sons of Anarchy, izleyicinin damarlarında kabaran isyan duygusuna hitap edecek cinsten.


En Baba İngiliz: Doctor Who
 


İngiltere’nin çok uzun süredir devam eden kült dizisi, yıllardır zaman yolculuklarının en güzellerine sahne oluyor. Zaman dilimlerinde yer alan kötülerin baş düşmanı: Doctor Who!


En Yamyamella: Hannibal
 


Yamyamların şahı, tüm zamanların en iyi korku karakterlerinden biri olan Dr. Hannibal Lecter bu diziyle tekrar karşımıza çıkıyor. Entelektüel diyalogları, karizmatik karakterleriyle Hannibal sizi günaha davet ediyor.

En seksepella (Erkek): Alexander Skarsgård (True Blood) 
 


O bir ağzından kan damlayan seks tanrısı, o bir gözlerinden masumiyet akan aşk gurusu… True Blood’un en yakışıklı vampiri, en adından söz ettireni, en derinden iç çektireni…


En Vampirella: True Blood 
 


Dizi dünyasının vazgeçilmezi vampir temasını en başarılı kullanan, en şahane vampirlerle tanışmamızı sağlayan, kan, şehvet, arzu ve şiddeti bünyesinde harmanlayan kasaba dizisi: True Blood.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ekranella
30/04/2014 14:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER