Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
EKRANELLA 2013 YABANCI DİZİ ÖDÜLLERİ
 
DEFNE AKMAN'IN SEÇTİKLERİ 
 

En Ergenalla Dizi Karakteri: Dana Brody (Homeland)

Dana Brody ekranların en can sıkıcı, somurtkan, pasaklı, annesine-babasına çemkirip duran, abus suratlı ergen karakteri. Öte yandan kendinden emin, fikirlerini ifade etmekten çekinmeyen, zeki ve dürüst özellikleri de gözden kaçmıyor.


En Dönek Karakter: Tom Branson (Downton Abbey)

 
Zamanında Cybil’le evliyken, kızcağıza kan kusturdu ve “Sosyalistim, İrlandalıyım, Katoliğim, şoförüm, annenlerle malikanede yaşayamam; madem beni seviyorsun o zaman memlekette patatesti-lahanaydı idare edeceksin.” diye tutturdu. Cybil gencecik yaşında öldü, Tom şimdi içgüveysi olarak ailenin işlerini idare ediyor.


En korkunç kaynana: Gemma Teller Morrow (Sons of Anarchy)



Clay Morrow ve John Teller’ın dul karısı, Jax Teller’ın annesi, SOA’in ana kraliçesi, maderşahi. Acımasız, sinsi, entrikacı ve manipülasyonda usta. Oğlu ve torunları konusunda fazlasıyla koruyucu. SAMCRO’nun karar alma mekanizmasının ardındaki kadın. Her şeyden haberi var ve her şeyi yönetmek gücüne sahip. Yoluna çıkan kimseye acıması yok. Buna merhum kocaları da dahil. Yalnızca oğlunun hayranlarına değil kız arkadaşlarına, gelinlerine bile karşı düşmanca tavırlarıyla ünlü. Kaynana Semra bile Gemma'nın yanında masum kalır.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ekranella
30/04/2014 14:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER