Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
17 maddede: Nedir AlSel?

ROLLER COASTER

Bir zirvede, bir dipte, bir yukarı, bir aşağı… Roller coaster sanki. İki dakika sonra nerde olacağının garantisi yok, en dibe de çakılabilirsin zirveye de çıkabilirsin. Ama tüm bunlar olurken garanti edebileceğim tek bir şey var: Sınırsız adrenalin. Yaşadığını hissedeceksin yani. Birbirlerine attıkları bir bakış bile o kanı damarda coşturacak. Çok ufak, minnacık bir sıkıntı var o da her zaman başladığın yerden daha dipte biteceği gerçeği… Bölüme limoni AlSel’le mi başladın, bölüm sonu kanlı bıçaklı AlSel olacak. Bölüme iyi AlSel’le mi başladın, hiç sıkıntı değil kaşla göz arasında yine yeniden olmayan ilişkilerini bitirip birbirlerinin yüzüne bakmayacak hale gelecekler. Yapacak bir şey yok sırf o adrenalin için bile katlanacaksın.Hadi o zaman kemerleri bağlayalım eller havaya!!!

MATRUŞKA

E bunlar küçük bir kız ve oğlan çocuğu, dışardan öyle koca koca insanlarmış  gibi durduklarına bakma. Derinlerine indikçe tanıyacaksın bu kalbi kırık çocukları. Matruşka gibi ya, içinden bir tane daha, bir tane daha, bir tane daha çıkacak; ta ki o çocuklara ulaşana kadar. Ulaştıktan sonra da anlayacaksın zaten neden bu kadar derine saklandığını, neden böyle korunmaya alındığını. Anladıktan sonra sen de korumak, kol kanat germek isteyeceksin. En sonunda da AlSelzede oluvereceksin…

ELMA ŞEKERİ

Zamanında Korkut Ali aşkı elma şekerine benzetmiş. AlSel’i tanısa onların da bir nevi elma şekeri olduğunu söylerdi büyük ihtimalle. İzlersin izlersin, elinde kazığı kalır. Tatlı tatlı, güzel güzel oturursun o koltuğa, ay ne kadar şeker, ay ne kadar güzel dersin sonra yine bir şeyler olur sen de öyle baykuş gibi kalırsın ortada. Afiyet olsun kardeşim, afiyet olsun; biraz da burama kazık, biraz da şurama kazık, oh oh (!)

KİTAP

Kitap ama hani öyle George R. R. Martin amcamızın yazdığı kitaplar gibi kitap. Sonunda AlSel ölür. Hadi canım sevilen karakter hiç ölür müymüş gibi böyle naif düşünceler barındırıyorsan da gel bir bölüm izle gör bak bakalım nasıl tahtalı köy boylanıp derine, en derine gömülüyormuş bizimkiler. Hadi o zaman bir koşu başla sen helvayı kavurmaya.

1 2 3 4 5
MOTEL KISSCİ
23/01/2016 10:25
YORUMLAR




DİĞER HABERLER