Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
17 maddede: Nedir AlSel?

AlSel…İki küçük çocuk…İkisi de hoyrat…Beraber büyüyorlar işte düşe kalka, bedel ödeye ödeye, acı çeke çeke… Biraz senden, biraz benden, biraz bedelden, biraz kederden… Al eline telefonunu BEDEL yaz 112’ye yolla onlar gelir zaten hemen kapına. Bir siren sesi duyarsan aaa noldu falan diye düşünme AlSel’dir o.Kendileri her derde koştukları için, büyük ihtimalle bir AlSelsever onlara siren takmıştır öyle dolanıyorlardır.

İyi dedin hoş dedin de bu AlSel tam olarak ne yani şimdi? Ambulans mı? AKUT mu? Yani tam olarak öyle değil de… Yoksa yenen bir şey falan mı? Tatlı mı yoksa ekşi mi, ayy kaç kalori peki? Şimdiden söyleyeyim diyetteyim ben. Satılan bir şey mi? Yani satılan bir şeyse söyle de hazır dolar falan daha fazla yükselmeden alalım. Yoksa evde beslenen bir şey falan mı bu AlSel dediğin ya? Ne yer, ne içer? Bir bitki türü mü yoksa? Çok fazla su ister mi, güneş görmesi gerekir mi? Hmm nasıl anlatsam şimdi ben sana aslında biraz bu dediklerinin hepsi, biraz da hiçbiri. İyisi mi gel senle bir bakalım bu Alsel nedir, ne değildir.

LİSELİ

LİSE. Pardon? Liseli. Ne liselisi? Ama onlar liseli. Kim liseli ya? AlSel işte liseli. Eee liseliyse liseli n’olmuş yani? Öyle deme  ah o lise vah o lise nelere engel değil ki. Sen lise en güzel duyguların katili. Mesela AlSel’le ilgili bir hayal kurdun diyelim ay şöyle olsun şöyle şöyle yapsınlar diye. Orada hemen aklına bu cümle gelsin: ONLAR LİSELİ.

-Ay Alsel yağmur altında öpüşsün.  -Ama onlar liseli.

-El ele tutuşsunlar.  -E liseli onlar.

-Beraber sinemaya gitsinler.  -Liseli diyorum sana, liseli.

-E o zaman beraber ders çalışsınlar.  -Olmaz onlar li-ne ders çalışması ya, ders falan da çalışamazlar.

-Ya başbaşa vakit geçirsinler bari.  -Üzgünüm kanka lise, liselilik olmaz yani günah.

Her yer LİSE her yer DİRENİŞ!!!

GÜZİN ABLA

2016 model bir Güzin Abla’dır AlSel. Ne derdin varsa ne sıkıntın varsa hiç çekinme anlat. Onlar dinler, onlar ilgilenir, onlar koşturur; hiç ama hiç önemli değil. Hemen yaz ‘Sevgili AlSel’ bla bla şu derdim var diye. Hem bu sayede ‘sevgili’ ve ‘AlSel’ i aynı cümlede görmüş olursun fena mı yani(!) Aklına ne gelirse yaz. Dolar yükseldi, yok efendim bebeğin altı değişecek, vay efendim benzinim bitti… Bu arkadaşların başka işleri yok çünkü, hayata bu amaçla gelmişler heyt bee!!!

“Sevgili AlSel, bir çiftim var ve yedi aydır sevgililik yaşayamıyor ne yapmalıyım?”

BAL

AlSel nedir desen baldır derim ben sana. Ağzına çalınan bir parmak bal misali sen de AlSel’i 235163 saatlik bölümde 5-10 dakika anca izleyebilirsin. Bal yapan arı gibi AlSel’i yazan senaristler de bir yandan bal damlatırken diğer yandan tam en mutlu anında iğneyi laks diye saplayıp acıyı verecekleri için balı yediğine de yiyeceğine de bin pişman olacaksın. Neyse alerjin yoktur umarım alerjin varsa da geçmiş olsun kardeşim en kötü ihtimalle ölürsün. Hem biz mi dedik, yemeyeydin ne yapalım yani yemeyeydin. BIZ BIZ BIZ!!!

1 2 3 4 5
MOTEL KISSCİ
23/01/2016 10:25
YORUMLAR




DİĞER HABERLER