Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
17 maddede: Nedir AlSel?

NOKTA

Mesela Alsel bir noktalama işareti olsa ne olurdu dersen ben sana kesinlikle nokta olurdu derim. Zira nasıl ki nokta cümleyi bitirir AlSel de her bölüm bilmem kaç yüzüncü kez olmayan ilişkilerini bitirir. Neden, niçin, nasıl diye sorma. Çoğu zaman anlamazsın da zaten; ne oldu, ne bitti, neden böyle oldu diye pat diye cümle biter. AlSel ne zaman sevgililer gibi ta- NOKTA.

İNANÇ

AlSel’in bir inanç olduğunu farz edersek sen kesinlikle agnostik olursun kaçarı yok. Vardır diyemezsin. Yoktur da diyemezsin, çünkü bilemezsin. Hadi vardır diyelim o zaman sorarlar sana ee madem var bunlar niye baş başa bir şeyler yapmıyor niye el ele bile tutuşmuyor. Eee o zaman yoktur desen sana yine sorarlar o zaman neden öpüşüyorlar neden seni seviyorum diyorlar birbirlerine. Ahan da böyle kalırsın işte. Bilemezsin… Ateist olanlara inat yaşasın agnostisizm!!!

BİTKİ

Hazır adında ‘güneş’ geçen bir diziyken bu, AlSel’in bir bitki olması çok da ilginç olmaz hani. Ama öyle suyla beslenen, tatlı sözle yeşeren bir bitki değil. Bu bitkiye haftada 3-5 posta acıyı veriyorsun. Basıyorsun acıyı, basıyorsun acıyı miss. Arkadan da açıyorsun kederli müziği Sezen Aksular, Ahmet Kayalar, Emre Aydınlar senin bitki ‘vay yine mi keder’ eşliğinde büyüyor da büyüyor, büyüyor da büyüyor. Ama iyi koruman gerek bu bitkiyi zira gelip yapraklarını koparmak isteyenler falan olacaktır. Katlanacaksın artık ne yapalım meyve veren ağacı taşlarlar.

KELEBEK

Belki de bir kelebek çeşididir AlSel hani olamaz mı, oluru var. Gerçi kelebeğin bile ömrü bir gün sürerken AlSel’in mutluluğu bir bölüm bile sürmüyor, süremiyor. Muhakkak bir şey oluyor. Ne bileyim ya bir sır patlak veriyor, ya birisi yüzünden araları açılıyor, ya ikisinden biri mutasyona uğruyor. Ömrünü kendi kendine tamamlamasına izin verilmeden bir şekilde bir şeyler çarpıyor, birileri yakalıyor ve bu kelebeğin ömrü doluyor.

1 2 3 4 5
MOTEL KISSCİ
23/01/2016 10:25
YORUMLAR




DİĞER HABERLER