Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Suskunluk Kardeşliği

Oyunu, İzmirden gelen kadın bozuyor. Güneş. Tüm o peşine adam takmalar, geçmişini öğrenmeye çalışmalar, bir eksik gedik bulmaya uğraşmalar bu yüzden, kadın yıllardır kendilerini inandırmaya doyamadıkları büyüyü bozdu. Ne güzel yaşayıp gidiyordukdeğil mi? Biri, sonunda odadaki koca fili nasıl görmezsiniz dedi. Aman Haluk sinirlenmesindiye parmak ucunda yürüdükleri odada biri, sonunda, camı çerçeveyi indirdi.

Aralarında en akıllı ama en az diğerleri kadar suç ortağı olan Rana uyandı ilk kez bu duruma. Sevilay, Halukun verdiği ayarlara, Alinin kalp kırıklığına rağmen hala pek farkında değil.  Oğlu, ondan yardım isterken kadın kapısının kilidini değiştirdi, inanılmaz. Trenler nasıl makas atar, birden başka bir raya geçer, kıvılcımlar çıkar, Sevilay’ın da öyle bir makasa ihtiyacı var ama henüz o kıvama gelmedi. İnci için ise önemli olan düzeni, o devam ettiği sürece o ya da bu kişinin yanında yer alabilir. Yarın Sevilay’ı karşısına alabilir, öbür gün medyaya açıklama yapabilir, İnci bu yapar.   

Güneş, Mertoğlu ailesinin hayatından ebediyen çıksa bile artık olan oldu, suskunluk zinciri kırıldı. Haluka göre kaos başladı”.

Güneşin Kızları, Haluku ve kurduğu kusursuz suskunluk düzenini izledikçe kızdırıyor, kudurtuyor. Suskun kadınların bir bir Haluka karşı cephe alma ihtimalini izlemek için ise sabırsızlandırıyor.

1 2 3 4
Özge Doğan
07/09/2015 08:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER