Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Sons of Anarchy: Seyredin, pişman olmayacaksınız

Tara, Opie, Jax, Clay, Gemma. Yani Maggie Siff, Ryan Hurst, Charlie Hunnam, Ron Perelman, Katey Sagal. Kim oldukları ayrıntılı olarak aşağıda anlatılıyor.

Nedir Sons of Anarchy’yi fenomen yapan? Diziyi bilmeyenler için sıralayayım;

Sons of Anarchy, bir motosiklet kulübü dizisi olmasına rağmen ana olayları genelde karakterlerin ilişkileri etrafında döner; ihanet, entrika, yoldaşlık. Yazarı, yaratıcısı ve yapımcısı Kurt Sutter’ın tabiriyle ‘Batı yakasının Sopranos’udur.

Anarşi kavramını felsefi olarak inceler ve ince mesajlarla bizi düşünmeye sevk eder. Emma Goldman’ın eserinden dizelere yer verir.

Bu dizide karakterler gerçekçi ve derindir; etrafınızda gördüğünüz, sokakta her gün karşılaştığınız insanlar gibidir; kötü tamamen kötü değildir ve iyi asla tamamen iyi değildir.

Dizimizin açılış müziğini Velvet Revolver’dan Dave Kushner yapmıştır. Mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim.

Yazar, yapımcı ve yaratıcı Kurt Sutter yine başarılı bir maskülen drama olan The Shield’ın yapımcılarındandır, sıklıkla The Shield’dan ve Oz’dan oyuncuları dizimize konuk etmeyi ihmal etmez. Kartel üyesi rolünde Danny Trejo, mafya babası rolünde Harold Perinneau, diva Venus Van Damme rolünde harikalar yaratan Walton Goggins, Adam Arkin ve Donal Logue gibi birçok diziden tanıdığımız müthiş isimleri bunlar arasında sayabiliriz. Stephen King bile diziye oldukça garip bir karakterle konuk oyuncu olmuş beni benden almıştır. Ayrıca üçüncü sezon finalinde dizimizin temellendiği Hell’s Angels motosiklet kulübünün gerçek bir üyesi olan Sonny Barger’ın konuk oyunculuğunu izlemek benim gibi motosiklet dünyasıyla alakasız bir izleyiciyi bile duygulandırmıştır.

1 2 3 4 5
Arda Topuk
01/09/2014 06:30
YORUMLAR




DİĞER HABERLER