Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Portrelerle, rakamlarla Paramparça

Özkan (Tolga Tekin):

Hep kendi çıkarı için yaşamış, Gülseren'i ve kızı Hazal'ı bırakarak Almanya'ya sözüm ona çalışmak için gitmiş fakat orada çeşitli suçlara bulaşıp yıllarca hapiste yatmış biri olarak arz-ı endam etti ekranlarımızda Özkan. Türkiye 'ye dönmesi ne ablası Keriman'ı, ne Gülseren'i, ne de Hazal'ı mutlu etti. Ablası Keriman’la atışıp dururken, öz kızının peşine düştü bir yandan. O sırada sessiz sedasız kendisini boşayan Gülseren’den intikam almaya ant içti, hatta kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan kadına tecavüze kalkıştı ama Cihan sayesinde başarılı olamadı. Yardımcılığını yapan ablası soluğu hapiste alınca anladık ki Özkan hiç düşünmeden herkesin başını belaya sokabilecek bir adam.

Sonra Dilara, Candan ve Özkan’dan oluşan Bermuda Şeytan Üçgeni çıktı karşımıza. Bu üçlünün planına göre Özkan bir şekilde Gülseren'in hayatına girecek ve onun aklından Cihan'ı tamamen silecek, Dilara da bu sayede evliliğini kurtaracaktı. Ama tabii ki evdeki hesaplar çarşıya uymadı, üçgen bozuldu, Dilara Özkan’ı Candan’ın müttefiki olarak karşısında buldu.

Özkan da Candan’ın yönlendirmesiyle, Gülseren’le uğraşmayı bırakıp daha akçeli işlere, Cihan’a ve bebekleri karıştıran hastaneye sardı. Bir yandan ablası ve ablasının üçkağıtçı manitası Osman’la uğraşır, diğer yandan bu kötülüğüne rağmen izleyicileri epey eğlendirirken ona en güzel bedeli ödetecek, çırasını cayır cayır yakacak Nuray karnı burnunda, çıktı geldi Almanya’dan. Gelir gelmez bebeği doğuran Nuray kalıcı ve karakter olarak Keriman’ın fotokopisi. İkinci Bayan Oyro yani. Fakat sezon finalinde Özkan Nuray'ın babası tarafından vurulunca büyük bir sürpriz yaşadık.  Şimdi Özkan'a ne oldu, vurulduktan sonra nasıl bir yol izleyecek, her şeyden vazgeçerek Nuray ile evlenip oğluyla birlikte yeni bir hayat mı kuracak? Kerimanyak, yalakarima, “Keriman kalk çay koy” gibi repliklerine yenilerini ekleyecek mi? Bekliyoruz efendim…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Beyaz Gelincik
14/09/2015 11:30
YORUMLAR




DİĞER HABERLER