Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Portrelerle, rakamlarla Paramparça

Alper (Cemal Hünal):

Alper de tıpkı Rahmi gibi ekranın sevimli kötüsü olarak anılıyor hemen. Cihan'ın küçük hisseli ortağı olarak çıkıyor karşımıza fakat tek sorunu herşeyi ayağına hazır beklemesi; hem cam kenarı isterim, hem de beş kuruş olsun diyenlerden.

Alper'in kötü özelliklerini sayacak olursam buradan bizim köye yol olur; karısına davranışlarıyla, şiddete karşı olanların büyük tepkisini çektiği kesin. İşine gelmeyince karısına dayağı basan, hunharca ‘salak’, ‘gerizekalı’ gibi sözler savuran bir tip de aynı zamanda. Cihan'dan da yüzsüzce para isteyip kuruş alamayınca Cihan'ı bile vuruyor. Daha sonra sırasıyla tüm Gürpınar ailesiyle uğraşmaya devam ediyor (hala da devam edecek gibi ya ). Bir bakıyoruz ki meğerse Alper Dilara'nın üvey kardeşiymiş; aklı sıra ona yakın durarak Dilara'dan maddi yardım talep edecek, gül gibi yaşayıp gidecek ama burada da evdeki hesap ne yazık ki çarşıya uymuyor. Dilara'dan alacağı meblağa bel bağlayarak borçlarını ödemeyi planlasa da malesef evine haciz geliyor, sonuç olarak tenezzül bile etmediği Solmaz'ın evine yüzsüz yüzsüz yerleşiveriyor ve asıl şenlik o zaman başlıyor. Bakıyoruz bizim bir dargın bir barışık, sürekli kedi köpek gibi didişen ikili tek bir planda buluşuvermişler. DNA testiyle Alper Dilara'nın kardeşi olduğunu kanıtlayacak ve babadan kalma servete ortak olacak; vay arkadaş ne plan ama! Tatlı ikilinin onca dram arasında DNA toplamaya çalışması insana nefes aldıran, hatta güldüren anlardı.

Kaza sırasında plan peşinde evde oluşu hayatını değiştirmiş olabilir, göreceğiz. Kedi dört ayağının üzerine düşer misali, Hazal'ı düştüğünde ambulans çağırıp hastaneye göndermeler, hastanede yaptığı gövde gösterileri… Bakalım bunların meyvelerini toplayacak mı?

Yalnız sezon finalinde bizi fena şaşırtıyor, Cihan'ın can düşmanı olan, o sırada adını ve suretini bilmediğimiz Haluk (Barış Falay) ile görüşmesine tanık oluyoruz Alper’in. Bakalım Solmaz ile birlikte bizi hangi maceralara taşıyacaklar bu sezon.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Beyaz Gelincik
14/09/2015 11:30
YORUMLAR




DİĞER HABERLER