Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Portrelerle, rakamlarla Paramparça

 

Rahmi (Civan Canova):

Rahmi Bey’le ilk tanıştığımızda yıllar sonra birden Rusya'dan gelip çocuklarla normal bir insan gibi şakalaşıp hasret giderse de aslında karanlık bir yüzünün de olabileceğini, pek sağlam biri olmadığını anlamamız uzun sürmüyor. Rahmi Bey, ekranların sevimli kötülerinden. Dilara ile işbirliği yapıp Cihan’ı Gülseren’den ayırmaya çalışırken bütün sırları ortaya çıkıyor. Meğerse Rahmi'nin  bir zamanlar bir sevgilisi varmış yani o da eşini aldatmış; hatta ölüm döşeğindeyken bile yanında olmamış, kumara olan zaafı yüzünden işleri batınca sevgilisi onu terketmiş. Sırf borçları silinsin diye 20 yaşındaki kızını kumara feda ederek hiç tasvip edilmeyecek biriyle evlendirmiş ve kızcağız mutsuzluktan intihar etmiş.

Gün geldi devran döndü, sezon finaline yaklaşırken bir baktık ki Rahmi Bey tam 180 derece değişti; hem de ne değişmek. Eskiden oynadığı tüm oyunlar bir bir ortaya çıkınca kalp krizi geçirmiş gibi dahi yapıp duygu sömürüsü ile kendini acındırmaya çalışan Rahmi'nin Cihan'a kurduğu tüm bu tuzakları neden kurduğunu ve bundan duyduğu pişmanlığı dile getirdiğini, kıvrana kıvrana oğlundan af dilediğini, kızının mezarına gidip kafasına silah dayayarak intihara teşebbüs ettiğini bile gördük.

Cihan önce babasının tüm pişmanlıklarının kendisini acındırmak için bir duygu sömürüsünden ibaret olduğunu düşünse de (ki yalan da değil) Rahmi Bey kendini oğluna artık affettirmeye kesin kararlı. Üstüne Gülseren'in kapısını çalınca Gülseren gibi biz de şaşırdık. Bir de Hazal'ın birlikte kaçtığı çocuğun kaza ile de olsa ölümüne sebebiyet vermesi Rahmi Bey'in hem hapise girmekten kurtuluşu, hem de bu kez Cihan'ın isteğiyle yalıya geri dönüş bileti oldu. Böylece gelini ile birlikte işbirliği yapıp kumpaslar kuran adam bir de baktık ki, Cihan'ın her şeye rağmen ona karşı duyduğu sonsuz merhamete şükreder olmuş.

"Allah'ın sopası yok" ya da belki "Ne oldum değil, ne olacağım demeli " deyimleri Rahmi'nin düştüğü durumu ancak anlatabilir. Rahmi Bey yalıya döndükten sonra neler olacak diye merak ederken görüyoruz ki Rahmi bu defa da Dilara'ya karşı savaş açmış, acı gerçekleri yüzüne vura vura bombalıyor. Bakalım Rahmi Bey'in ikinci sezonda bizlere ne gibi sürprizleri olacak? Dilara'ya karşı açtığı savaşa devam edip, Gülseren ve Cihan aşkının en büyük destekçisi olma yolunda mı ilerleyecek yoksa olaylar yine tersine mi dönecek?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Beyaz Gelincik
14/09/2015 11:30
YORUMLAR




DİĞER HABERLER