Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Modern Seri’nin Yol Arkadaşları

Donna Noble (Catherine Tate)

Donna Noble için efsane demek yanlış olmaz. Siz hiç bir insanın Time Lord’a dönüştüğünü görmüş müydünüz? Donna’yla bu mümkün. En sağlam yol arkadaşlarından birisi. Tam da 10. Doctor, Rose’a veda ettiği sırada gelinliğiyle Tardis’in içerisinde imkânsız bir şekilde belirdi. Eğlenceli, çoğu zaman özgüvensiz ama yine de olaylara dâhil olan birisi. En büyük yeteneği çok hızlı daktilo/klavye kullanabiliyor olması. Bir de talih yüzüne gülemedi gitti! Hep mi yanlış insanları bulur. Ama en son gördüğümüzde beyaz gelinliği giymişti bile. Hazin bir sonu oldu. Belki de en hazin son onun oldu. Yaşadığı her şeyi, Doctor’un varlığına dair her şeyi unuttu ve aramızdan ayrıldı. Seni seviyoruz Donna Noble! Yarı insan, yarı Time Lord!

Sarah Jane Smith (Elisabeth Sladen)

Aslında onun Doctor Who macerası çok daha eskilere dayanır ama bir şekilde Modern Seri’de de kendisine yer buldu. Hatta yine bir Doctor Who yan dizisi diyebileceğimiz The Sarah Jane Adventures’da aynı karakteri oynadı. Modern Seri’de pek görmesek de burada yer almaması olmazdı. Kendisini 10. Doctor döneminde izledik ama onun hikâyesi 1973’te daha 27 yaşındayken üçüncü Doctor ile başladı. 2011 yılında vefat etti. Kendisini saygıyla anıyoruz.

Astrid Peth (Kylie Minogue)

“Tek bölümlük yol arkadaşı mı olurmuş?” demeyin. Gayet olur. Adı Titanic olan bir uzay gemisi bir gün Tardis’e çarpar ve böylece 10. Doctor ile Astrid’in tanışması da gerçekleşir. Kimler geldi, kimler geçti! Doctor için canını verenler o kadar çok ki. İşte onlardan birisi de Astrid’ti! Voyage of the Damned keyif aldığım bölümlerdendi…

1 2 3 4
Doruk Önal
09/02/2015 19:51
YORUMLAR




DİĞER HABERLER