Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Modern Seri’nin Yol Arkadaşları

Rose Tyler (Billie Piper)

Modern Seri’de hepimizin ilk göz ağrısı, nam-ı diğer Bad Wolf! Altın sarısı saçları, duygusal yapısı ve Doctor’la aralarında adı konmamış ilişkisi ile apayrı yeri var. Ondan kopmak hiçbirimiz için kolay olmadı. Sevmediğimiz anlar da oldu, kızdığımız, tavırlarıyla bizi çıldırttığı anlar da ama özellikle 10. Doctor ile iyi bir ikili olmuşlardı. Her ne kadar sonrasında birkaç bölüm için gelmiş olsa da onun asıl vedası Doomsday bölümünde yaşanmıştır. Hala o koyda Doctor’un son kez ona ne söylemek istediğini ya da söylediğini bilmiyoruz. İlk sezon sonunda Bad Wolf oluşu, evreni ve zamanı her anıyla görebilen, Tardis’in ruhunu içine çekip, onu kontrol edebilecek kadar güçlü bir yol arkadaşıydı. Belki de o olmasa diziyi sevmek bu kadar kolay olmayacaktı.

Captain Jack Harkness (John Barrowman)

O Captain! My Captain! Serinin ilk sezonunda Tardis’e kapağı atmayı başardı. Aslında o bir uzay casusu. Aslında çok da özel biri değil ama ta ki Bad Wolf olan Rose’un onu ölümden döndürmesine kadar. Nam- diğer Face of Boe (Boe’nun Yüzü) olan Jack Harkness ilk sezon sonunda dizide uzun süre görünmedi. Sonrasında 10. Doctor’un Tardis’ine bir şekilde girdi ve yolculuklara katıldı. Doctor Who’nun yan dizisi Torchwood’da aynı rolle yer aldı. Bugün kulislerde olası dönüşü konuşuluyor ama çok zor gibi. Gelse fena olmazdı!

Martha Jones (Freema Agyeman)

Yol arkadaşlığı çok uzun sürmedi ama yine de Doctor için yaptıklarıyla gönlümüzde yeri ayrıdır. Bütün dünyayı dolaşarak tek bir anda bütün insanlığın “Doctor!” diye bağırmasını sağlamak kolay iş değil doğrusu. Ki bu Doctor’un Master’a karşı zaferinin de kilit noktasıdır. Çok âşıktı Doctor’a ancak ondan uzak durması gerektiğini de biliyordu. En son gördüğümüzde Rose’un eski yavuklusu Mickey ile aksiyondan aksiyona atlıyorlardı! 10. Doctor gitti, o da gitti…

1 2 3 4
Doruk Önal
09/02/2015 19:51
YORUMLAR




DİĞER HABERLER