Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Güzel gözlü güzel adam: Tolga Sarıtaş

Biraz deniz, biraz gökyüzü…

İyi bir oyuncu olmasının yanında mütevazı biri Tolga Sarıtaş. Bunu yöneltilen sorulara kendinden emin ama asla ukala sayılmayacak bir tavırla verdiği cevaplardan anlıyoruz. Gerek çıktığı programlardaki hali olsun gerek röportajlarında ortaya serdiği kişiliğinden minik parçalardan olsun aklımızda güzel yer ediyor.

Ali Mertoğlu’yla ilgili bir müzik listesi oluşturup role girmesine yardımcı olması için boş bulduğu anlarda sakin yerlerde müzik dinlediğinden bahsediyor, bir kere daha rolüne verdiği değeri gösteriyor, bir kere daha emin oluyorum emeğinin karşılığını alacağından.

Tolga Sarıtaş’ın oyunculuğu, hali tavrı, gözleri, gülüşü öylesine sanat eseri ki, herkese ilham kaynağı oluyor. Ortaya da çok güzel çalışmalar çıkıyor onlardan birkaçı;

 

 

*Photoshop çalışmaları Beyza Kaya’ya (beyazprenses) aittir.

Biraz Attila İlhan şiiri, biraz Bon Iver’ın piyano eşliğinde söylediği şarkıları gibi, güzel gözlü güzel bir adam Tolga Sarıtaş. Ekrandan eksik olmasın, gülüşü, gökyüzü gözleri, her kayda girdiklerinde bir nebze daha ilerleyen oyunculuğu her daim bizimle olsun.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
İrem Pelin Sönmezer 
27/08/2015 09:24
YORUMLAR




DİĞER HABERLER