Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Gözlerindeki parıltı hiç sönmesin Serenay!

 

Önceki dizilerinin ikisi yayından kaldırılmış, kendini Adanalı ile tam anlamıyla göstermiş. Adanalı zamanında yarışma, okul, dizi üçlüsü birleşmiş, çoğu zaman derslerde uyuyakalmış fakat o bunun da üstesinden gelmeyi bilmiş. Lale Devri onun için zirveden bir önceki kapı şeklinde. MedCezir ile yolculuğu başlamadan önce Lale Devri’nde Yeşim karakterini başarıyla taşımış, final sahnesinde Yalnızlık Senfonisi şarkısını söyleyip üstüne o sahnede eleştirmenlerden tam not almıştır. Ben kendisini Lale Devri’nden beri tanıdığım için söylüyorum ki Serenay oyunculuğunu zirvenin doruklarına MedCezir ile çıkardı. MedCezir’de naif, yumuşak, gerçek hayattan bir kadını, Mira’yı canlandırdı. 77 bölüm Mira’yı sırtlamış biri olarak hayranların sevgisini tam anlamıyla kazandı.          

MedCezir ile ödülü de ikiye katlamış birçok dalda başarıdan başarıya koşmuş, oyunculuğunun güzelliğini taçlandırmıştır. GQ Türkiye’de yılın kadını seçilmiş büyük bir hayali gerçek olmuştur. Hürriyet Kelebek ödüllerinde ilk kez kelebek sahibi olmuştur.

Serenay denilince aklımıza –en azından benim aklıma- sıcacık bir gülümseme ve mütevazilik kaynayan bir karakter geliyor.

Sevdiğim ve hayran olduğum bir kadın olduğu için söylemiyorum bu piyasada kendini bu kadar net ifade edebilen, her şeye rağmen dimdik durabilen, pozitif enerjisini hiç kaybetmeden yardımsever yapısını koruyabilen, kariyerinde bu kadar güzel ilerleyen bir kadın olduğu için kendisiyle gurur duyuyor daha nice hayallerinin gerçekleşmesini ve başarı dolu projelerde yer almasını diliyorum.

İyi günler.

1 2 3
Esra Tarım
18/09/2015 21:31
ETİKETLER : ekranella , mavi , serenay sarıkaya
YORUMLAR




DİĞER HABERLER