Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Gözlerindeki parıltı hiç sönmesin Serenay!

Aşkta dinginliği sevdiğini peşinden kovalayan değil kaçan taraf olmayı istediğini belirtiyor. Aşk onun için aman aman bir şey değil bu zamandaki aşkların gerçekliğine çok inanmıyor ama gerçek aşkı bulacağına da umut bağlıyor. Tescilli güzelliğinin farkında bir kadın lakin bununla övünmeyi değil daha çok keyfini çıkarmayı seviyor. Hayranlarını her daim seviyor ve iltifatlar yağdırıyor. Onun için bu, hayallerinin üstü bir durum; kalbi o kadar temiz ki menajeriyle bir reklam kampanyası üzerine konuştuktan üç gün sonra Mavi'den teklif geliyor ve hemen kabul ediyor çünkü Mavi'yi bildi bileli çok seviyor. Mavi ile üç sezondur gayet güzel giden bir iş üzerinde iken Mavi'nin ilk Türk kadın olma ünvanını da taşımış bulunuyor.

Kalbinin temizliği yüzüne o kadar yansımış ki insanları kırmaktan, zarar vermekten korkup, sevmediği kişileri bile kollamadan duramıyor. Kendisiyle dalga geçmeyi seviyor eleştirileri -dozunda olanları- önemsiyor fakat takmamaya çalışıyor çünkü takarsa kendini bildiği için yıpranmaktan korkuyor. Tam bir yengeç burcu Serenay; duygusal, naif, neşeli, pozitif, hafif sulugöz biri, kendisi de anlatıyor "Birden modum düşebiliyor," diyor.

Daha 24 yaşında olmasında rağmen yaşından çok fazla olgun olabiliyor, Lale Devri’nde çalıştığı rol arkadaşı –büyüğü- Kenan Bal anlatıyor "Serenay 19 yaşında olmasına rağmen yaşından fazla olgundu, setin en olgun insanıydı," diyor. Sakinliği seviyor onun için ailesiyle huzurlu bir tatil yeterli olabiliyor çoğu zaman.

1 2 3
Esra Tarım
18/09/2015 21:31
ETİKETLER : ekranella , mavi , serenay sarıkaya
YORUMLAR




DİĞER HABERLER