Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Gözlerindeki parıltı hiç sönmesin Serenay!

Her insanın içinde küçük bir çocuğun yattığına inanırım ben, Serenay bunun en canlı örneği. Yaşı 24 olmasına rağmen, çocuksu enerjisi ve bitmeyen kahkahalarıyla etrafa neşe saçan genç bir kadın o. Gözleri tutkuyla bakan, işini ilk günkü gibi aşkla yapan, "Bundan sonraki bütün yıllarda kendimi göstereceğim, itinayla bu sektörün içinde varololacağım," diyen bir kadın.

Asıl hayali psikolog olmak iken görsel bir iş yapmayı istemiş ve modellikle bu piyasaya atılmış. Oyunculuk aklının ucundan dahi geçmemiş fakat şartlar onu buraya kadar getirmiş, -iyi ki de getirmiş- şimdi yıldız olma yolunda adım adım ilerlemekte. Psikolog olma hayali tamamen arkadaşlarını çok dinleyip fikir verdiğindenmiş. Hala insanları dinlemeyi kendine bir hobi gibi görüyor. Eğlenceli bir insan Serenay, eğlenmeyi seviyor, egosu tavan yapmış kişilerin inadına o samimi olmayı seçiyor tüm doğallığıyla. Her işinde ilk kez oyunculuk yapıyormuşçasına özeniyor, benimsiyor.

Plajda adlı bir filmde kısacık bir rolde görünmesine rağmen yapımcıların ilgisini çekip İstanbul'a kadar çağrılmış; o günlerde annesiyle oturup uzun uzadıya düşünmüşler ve aniden İstanbul'un yoğunluğuna karışmışlar. Annesi onun en büyük destekçisi imiş, set nedeniyle ayrı eve çıktığında ilk günlerin zor olduğunu hatta duygusal yanının ağır basıp ağladığını söylüyor.

 

Fotoğraflar Mavi 2015 Sonbahar koleksiyonundan...

1 2 3
Esra Tarım
18/09/2015 21:31
ETİKETLER : ekranella , mavi , serenay sarıkaya
YORUMLAR




DİĞER HABERLER