Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
David Duchovny ile The X-Files, tv, sosyal medya sohbeti

Sosyal medya hakkında konuşursak, hayranlarınız ile temas kurar mısınız?

Sosyal medya hakkında hiç konuşmamaya çalışırım.

[Gülüşmeler]

Sosyal medyada sizden nefret edenler var mı, varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?

Onlara nasıl mı davranıyorum? Bilemiyorum, sanıyorum ki herkes nefret ediyor zaten, değil mi? Ben değerlendirmeleri okumam.

Ben sosyal medyadayım çünkü başka ilgi alanlarım ve X-Files veya Aquarius gibi reklamlarını yapmak üzere arkalarında milyar dolarlık firmalar olmayan işlerim var. Kendime ait bir müziğim var, romanlar yazıyorum, insanların bunların farkına varması için sosyal etkileşimi kullanmaya ihtiyacım var.

Kitap yazmaktan, müzikten ve oyunculuktan bahsettiniz. İlham perisini nereden buluyorsunuz?

Eğer diğer tüm gürültüyü duymazdan gelirsem yalnızca o zaman bulabiliyorum. Başka bir şey ile, başka birisinin çalışması ile, rastgele bir ses, bir kelime veya bir kavram veya haberlerde gördüğünüz veya duyduğunuz bir hikaye ile ateşlenseniz bile, çok farklı yerlerde ilham bulabilirsiniz.

Tüm samimiyetimle söylüyorum, yaratıcılık durumu, en muhteşem hassasiyet ve yumuşaklıklardan bir tanesidir, bu da sosyal medyaya dalmak için doğru bir yol değildir. İşte bu nedenle, bana göre bu dünyaya girmek için zırhınızı kuşanmış olmalısınız. İşte bu nedenle bundan uzak duruyorum, çünkü acı duymak istemiyorum. Evet, oradan birçok övgü ve sevgi alabilirsiniz, bir tek olumsuz şey bile sonsuza dek orada olacaktır, bu nedenle dışında kalmaya çalışıyorum.

Dışarıda etkileşimli bir aktif dünya olduğunu kabul ediyorum. Hayranlar ve icracılar arasında daha fazla insani iletişim şekli olduğunu düşünüyorum. Bu dünyada bir hayran olmak çok güzel bir şey bana göre. 20 yıl önceki hayranlıktan çok daha iyisi hatta.

Bir şeyler yaratmak ve yapmak isteyen kişiler içinse oldukça tehlikeli sosyal medya, çünkü zarar görebilirsiniz. Rahatlamaya ve işinizi yapmaya çalışırken orada işi olmayan birçok ses kafanızın içerisine girebilir. İşte bu nedenle değerlendirmeleri okumuyorum… 90 tane iyi olan vardır ancak sizin hatırlayacağınız yalnızca bir kötü yorumdur.

Ve siz hala The Bachelor’ı izliyorsunuz...

The Bachelor’ı çok seviyorum, evet.

1 2 3 4 5 6 7
Ekranella
07/02/2016 12:38
YORUMLAR




DİĞER HABERLER