Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
David Duchovny ile The X-Files, tv, sosyal medya sohbeti

Biraz önce (çizgi romanlardan bahsederken) anlattıklarınıza göre, X-Files popüler kültürü de belli açılardan etkiledi. Dizi bittikten sonra bu gelişimi gördünüz mü, algıladınız mı? “Bu bizim yaptığımız sayesinde ortaya çıkıyor” diye düşündünüz mü ve bunun bir parçası olmak istediniz mi?

Ben Twilight şmüziğinin X-Files müziğine benzediğini, yalnızca bir nota eksik olduğunu düşündüm!

Nasıl olur da kimse bunun farkına varmaz – şöyle gidiyor [mırıldanıyor] Haksız mıyım?

Şoke oldum, çünkü bu bana göre bir şey değil. Bizim dizinin gerçekten iyi olmasınyla şoke oldum. İnsanların uzaylılara ilgi göstermesiyle şoke oldum. İnsanların bilimkurguyu beğenmeleriyle şoke oldum. Bu yolda her adımda şoke oldum.

İnsanlar “Comic-Con’a gidin” dediğinde benim geçirdiğim şoku hayal edin, “Asla, asla, ben Comic-Con gibi bir yere mi gideceğim, çıldırdınız mı? O konulara o kadar ilgi duymuyorum ki,” diyordum. Şimdi ise Comic-Con’a gitmek durumundayım. Tüm bunlara karşı benim gözüm kapalıydı.

Şimdi bunun bir parçası olmaktan dolayı mutluyum; bir işe sahip olmaktan dolayı çok mutluyum ve çalışmaktan ve bir kültürde önemli bir yere sahip olmaktan dolayı mutluyum. Yine de, bunun içerisinde kendi küçük oyunumu oynuyorum; benim için mücadele bir insan gibi oynamaya çalışmak ve bunu gerçek hale getirmek ve bir yandan da Gillian ile birlikte yapmaktan hoşlandığımız tüm şeyleri yapmaktır.

Sonrasında ise Chris ve yazarlar, bu popüler kültürde gerçekten yer edecek şeylerin icabına bakarlar.

Başka bir Red Shoe Diaries yapar mısınız?

Yapmamak için bir neden görmüyorum.

X-Files’la ilgili komplo teorileri hakkında ne düşünüyorsunuz? (Anlatılanların gerçekliğine ama bizden saklandığına ilişkin)

Ben komplolar üzerine şahsi bir fikre sahibim; insanlar sır tutamazlar. Ben sır tutabilen kimseyi, bir kişiyi bile, tanımadım.

Uzaylıları bizden sakladıklarına inanmakta güçlük çekiyorum, çünkü bilirsiniz bu oldukça keyifli bir konu. İşinizden evinize gelirsiniz ve eşinize “Hayatım, sana bir şey söylemeliyim, ancak kimseye söylemeyeceğine söz vermelisin,” dersiniz.

“Onlar oradalar. Bugün bir uzaylı gördüm.” “Ah, hiç kimseye söylemeyeceğim.” “Anne?” “Sakın kimseye söyleme.”

JFK (Kennedy suikastı) ile ilgili de benim sorunum buydu. Mümkün değil. Eğer bir başkanı öldürmek için komplo vardıysa, birisi konuşur; bu iş sırasında birisi ağzını açar. Bir çok insan var. Tutulacak bir çok sır demektir. Bu insan doğasına aykırıdır. Ben inanmıyorum.

Hükümet sır tutuyor mu? Evet, elbette. Bunlardan bazıları diğerlerinden daha mı kötü? Elbette, evet.

Neden bunu saklasınlar?  Uzaylı teknolojisine sahipler ve bunu bize karşı kullanmak adına saklıyorlar. İyi hikaye gerçekten.

1 2 3 4 5 6 7
Ekranella
07/02/2016 12:38
YORUMLAR




DİĞER HABERLER