Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
David Duchovny ile The X-Files, tv, sosyal medya sohbeti

Scully ve Mulder arasında bir romantik ilişki olacak mı?

Zannediyorum ki bazı hayranlar için Mulder ve Scully’nin romantik bir ilişki yaşaması oldukça önemli görünüyor.  

Stabil durum dramatik açıdan heyecan verici değildir. Mutluluk  da, iyi ilişkiler de; bunlar yalnızca gerçek hayatta olur. Ne yaparsınız? Eğer dizinizin ilerlemesini istiyorsanız, A noktasından B noktasına gitmesini istiyorsanız, bir ilişkiyi mutludan başlatıp dağılma noktasına götürürsünüz. Ya da tam tersi.Televizyonun doğası budur. E biz de dağılmış bir ilişkiyle başladığımıza göre...

Mulder veya Scully olmadan bir X-Files olabilir mi?

Bilemiyorum, birileri olmadan bir şeyler elbette olabilir, ancak -

Bu tarz bir soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Yazın bunu; göreceğiz.

Robbie Amells’in karakteriyle ilgili söylentiler hakkında bir şeyler biliyor musunuz? Onların taze kan olarak diziyi götüreceklerine dair söylentiler vardı…

Robbie ve Lauren mı?

Eğer 24 bölümlük bir şov yapmak istiyorsanız, bunu denemek akıllıca olabilir, bilmiyorum. Ben dizinin sahibi değilim. Chris’in niyetinin bu olduğunu sanmıyorum, ancak biliyorsunuz dizinin sahibi Fox, her ne yapmak istiyorlarsa bunu yapabilirler ve muhtemelen de istedikleri şeyi yapacaklar.

Sosyal medyanın patlaması ile hayranlarla konuşmaların bir parçası mısınız?

Hayır, yine söylüyorum, daha önceden cevapladığım gibi: Ben bu tip şeyler hakkında yanılırım.

Geçmişte sohbet odaları ve bu tip şeyleri duyardım ve “çok gülünç, asla tutunamayacak,” derdim. Howard veya Frank “Biz hayranlarla konuşuyorduk, onlar şunu istiyor, bunu istiyor,” derlerdi ben de “boş verin onları, diziyi biz yazıyoruz,” derdim. Onlar etkileşim içerisinde olmak istiyorlardı ve ben “Diziyi yazmak üzere para alan kişiler sizlersiniz, onlar değil. O halde işinizi yapın. Onların isteklerinin rüzgarına kapılmayın. Biz yaratıcı olduğumuz zaman ve işimizi yaptığımız zaman bizim yaptığımız şeyi seveceklerdir. Bizim yaptığımız tam da bu,” derdim. Bu konuda da yanıldım.

Karakterler de ilişkiler gibi siz onları serbest bıraktığınız zaman geri mi gelirler? Hank – Californication bir tercih miydi bu sayede zihniyetinizi uzağa mı götürmeniz gerekiyordu?

Bir komedi yapmak istemiştim. Yapabileceğim komedi filmi senaryoları gelmiyordu. Californication’ı, ilk bölümün senaryosunu gördüm. Bir 70’ler komedisiydi ve bunu yapabilirim dedim. Ben Stiller veya Jim Carrey’nin komediden tarzlarından daha fazla uygundu bana.

Bir anlamda çaresizdim, “Benim yapabileceğim bir komedi yok, halbuki kendimi komik hissediyorum, neden böyle bir şey bulamıyorum?” diyordum. Bir bakıma da, X-Files’a tepkiydi. Farklı bir şey bulmaya çalışıyordum, bu da o duruma uymuştu.

X-Files’ın ilk bölümlerine, ekrandaki daha genç halinize baktınız mı, o zamanki performansınızı eleştirir misiniz? Televizyon ekranlarındaki adam ile sizin aranızda koca bir boşluk var mı şu an?

Evet bunların hepsi. Gelişmeler kaçınılmazdı Bunları gördüğüm zaman birçok duyguya kapılıyorum. Oynamaya devam ettikçe de hem garip hem de harika bir süreçten geçiyorum.

1 2 3 4 5 6 7
Ekranella
07/02/2016 12:38
YORUMLAR




DİĞER HABERLER