Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Big Brother Türkiye başladı!

İşte o teller.

Onur: Kızları seviyormuş, kızlar da onu seviyormuş ve diş tellerini ancak Big Brother çıkar derse çıkarırmış. Demez heralde. Onu tüm Türkiye ve dünya tanıyacakmış, yaşamı boyunca farklı olduğunu arkadaşları ve ailesi belli etmiş ona. şimdiden Allah zihin açıklığı versin. Bir de maalesef Big Brother için bir şarkı bestelemiş ve dinledik.

Funda: Alesini Big Brother’a katılma konusunda zor ikna etmiş, ve insanlar onu ilk gördüğünde havalı ve burnu büyük gibi algılıyormuş, evinde çok pelüş oyuncağı varmış, hem çocuk ruhlu hem kadın, hem güzel hem akıllı bir nevi. “İnşallah kimse bana aşık olmaz burada,” dedi. Çok zor olacak kendilerini tutmaları. Tabii ki büyük kavga edecek.

Gülşen: Hayatı yenilenmek ve mutlu olmak üzerine kuruluymuş, moda tasarımcısı olmak istiyormuş. “Bu kız 23 kilo verdi,” dedi, yaşasın üçüncü şahıs. Dağınıklık onun için bir yaşam biçimiymiş, kazanmak için yalnız kalmaya hazırmış. Bir de orada gördüğü diğer yarışmacı Funda için daha ilk andan “Funda’nın enerjisi beni tazelemedi,” cümlesini kurarak kalbimi kazandı, zira beni de program kavgaları tazeliyor.

 

1 2 3 4
Zeynep Gönenli
29/11/2015 00:19
YORUMLAR




DİĞER HABERLER