Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Big Brother Türkiye başladı!

16 yarışmacı, 100 gün aynı evde yaşayacaklar madem, şöyle bir tanımak isterim hepsini.

Yasin: Manken/aktör. Hedef kitlesini genç kızlar olarak belirledi. Aşırı ünsüzlüğü ile aktörlüğü konusunda kafalarda soru işareti uyandırdıysa da, bundan sonra şöhret onunla olsun. Genç kızlara fazla güvenmesini önermiyorum yine de.

Rezan: Kendi organizasyon şirketi varmış, insanlar onu çok sinirlendirdiği için pandalarla yaşamak istiyormuş. ‘Yaşımı asla göstermem ve hayatın tozlu yolları bana sizden çok evvel vız geldi tırıs gitti’ duruşuyla yarışmada ilk kavgaya karışacağına kesin gözüyle baktıklarımdan. Bir de yarışmaya katılacağını öğrenince 9,5 kilo vermiş tebrik ederim.

Alphan: 21 yaşında olmasından mütevellit ergen duruşlu, Amerikan lise filmlerinde gözlüklü olduğu için ittirilip kaktırılan çocuklar gibi bir havası var, bir de simetri onun için çok önemliymiş. Bildiniz, o çocuk.

Seda: En çok yanına alamadığı kedisi için üzülen  sempatik şeker kız. Mantı açıyormuş, sarma sarıyormuş ve en sevdiği temizlik yapmakmış. Evet, bence de o da ilk kavgaya karışacaklar arasında.

Hüseyin: Lakabı HOY’muş, Hüseyin Yavaş Oğlum’muş. Eşine Ürgüp’te balonda evlenme teklif etmiş. “Teklifimi kabul etmeseydi herhalde onu atardım balondan,” dedi. Balondan atmalı bir cümle kurulacaksa, en azından kendini atma fikriyle bitmesini tercih ederdim açıkçası.

Tuğra: Futbolcu, kadınların futbolcu olunca üzerlerinde maskülen bir duruş olması gerektiğine inanan Serenay Aktaş ekolünden. Ama aynı zamanda farkında olmadığı bir kadınlık hali de varmış gibi yapılacak aynı zamanda, racon o.

Oktay: Aşırı kaslı, eşiyle iki kere evlenmiş, boşanma sebeplerine örnek olarak “Ben fast food yemiyorum o yiyor mesela,” diyen bir kimse. Big King XXL bazen herkese tercih edilebilir belki de.

1 2 3 4
Zeynep Gönenli
29/11/2015 00:19
YORUMLAR




DİĞER HABERLER